Ludovic Orban: Renate Weber a fost Avocatul Diavolului

4
969
Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban a declarat, joi, că revocarea lui Renate Weber din funcţia de Avocat al Poporului era „un deznodământ aşteptat”, motivul principal pentru care a susţinut demiterea fiind că a pus „în pericol” viaţa şi sănătatea românilor.

„Renate Weber nu a fost Avocatul Poporului român, ci avocatul PSD şi avocatul intereselor PSD. A fost chiar un „avocat al diavolului”. Motivul principal pentru care eu am susţinut demiterea doamnei Weber este că a pus în pericol viaţa şi sănătatea românilor. Sunt cuprinse mai multe puncte de vedere, am avut o argumentaţie suficient de puternică. Eu cred că era un deznodământ aşteptat revocarea doamnei Weber din funcţia de Avocat al Poporului”, a declarat Ludovic Orban.

Întrebat despre acuzaţia potrivit căreia Renate Weber nu ar fi avut dreptul la apărare, Orban a spus: „A fost convocată şi a fost prezentă în Comisiile juridice. Putea să vină să participe (n.r. – la plen). Avea nevoie de invitaţie specială? Aşa cum i s-a transmis că poate să participe la procedurile parlamentare… Ăsta este un pretext, nu este un temei serios. PSD poate să atace la Curtea Constituţională”.
Parlamentul a demis-o miercuri pe Renate Weber din funcția de Avocat al Poporului. PSD a refuzat să participe la vot și a anunțat că va contesta la Curtea Constituțională proiectul de hotărâre prin care aceasta a fost revocată din funcție.

4 comments

  1. mircea 17 iunie, 2021 at 17:11 Răspunde

    Lovitura de stat data de IohanniSS,urmeaza CCR apoi modifica constitutia.Vezi de cate ori a incalcat constitutia si ce a patit IohanniSS

  2. Corrie 18 iunie, 2021 at 11:50 Răspunde

    Modificarea constitutiei bolsevice,facute de oamenii lui iliescu-criminalul care primeste inca pensia babana acasa,nu in puscarie?!?DA,TREBUIE MODIFICATA URGENT SI TOATE SLUGILE MOSKOVEI DATE AFARA SI JUDECATE PENTRU FAVORIZAREA HOTILOR DRAGNEV&ASOCIATII !!!!Asta nu e constitutie votata in cunostinta de cauza de romani!! A fost facuta in graba,dupa mineriadele criminalului bolsevic si facuta sa fie oricand interpretata in favoarea hotilor din noul partid comunist creat ,FSN-PDSR-PSD!!!

Leave a reply