sâmbătă, octombrie 1

Ludovic Orban: Pe conturi de Facebook ale unor colegi sunt atacat mai des decât de PSD

0
548

Preşedintele liberalilor, Ludovic Orban, a declarat duminică, la Călăraşi, că nu îi va mai ierta pe cei care fac rău PNL. Liberalul se declară dezamăgit de acțiunile colegilor de partid, care îl atacă mai des decât pe o pagină de socializare a Partidului Social Democrat. Orban subliniază că nu a determinat în nicun fel atacurile de pe paginile de socializare la adresa lui.

Mai mult, președintele PNL spune că nu a răspuns cu aceeași monedă și că a preferat să nu comenteze atacurile colegilor de partid.

„Nu îi voi mai ierta pe cei care fac rău PNL, pentru că nu mi se pare normal ca pe anumite conturi şi pagini de Facebook ale unor colegi care spun că sunt liberali eu să fiu atacat mai des decât o pagină de Facebook a PSD. În mare parte faptul că şi voi o simţiţi în fiecare zi pentru că voi staţi la firul ierbii, voi sunteţi în legătură cu oamenii şi simţiţi că există o descreştere a PNL, vreau să ştiţi foarte limpede că nu are nicio legătură cu modul în care m-am comportat eu şi susţinătorii mei. Campania mi-am dus-o echilibrat, constructiv, cu mesaje pozitive, de fiecare dată când am fost confruntat cu atacuri, am preferat să nu răspund, rareori s-a întâmplat să spun ceva critic despre un coleg”, a declarat Ludovic Orban, duminică, la Călăraşi.

Leave a reply