sâmbătă, octombrie 1

Ludovic Orban: ”Mă bucură în mod deosebit susținerea primită astăzi din partea organizației din Bihor a Partidului Național Liberal”

0
583

Un alt oraș ”bifat” azi, de către Ludovic Orban în turneul său electoral a fost Oradea, de unde a transmis următorul mesaj: Mă bucură în mod deosebit susținerea primită astăzi din partea organizației din Bihor a Partidului Național Liberal”.

Orban a mai adăugat că ”le mulțumesc colegilor din Bihor pentru încrederea pe care mi-o acordă și pentru opțiunea covârșitoare pe care au făcut-o în această etapă.

Am amintit astăzi la Oradea că există o prevedere în Statutul Partidului Național Liberal care menționează că niciun delegat care participă la Congres nu poate primi mandat imperativ din partea vreunei organizații. Fiecare delegat care participă la Congres ia decizia cu privire la alegerea președintelui PNL în funcție de propria voință, în funcție de propria evaluare și propriul discernământ.
Este împotriva Statutului Partidului Național Liberal ca vreun delegat la Congresul PNL să fie constrâns să ia altă decizie decât cea pe care o consideră potrivită.
Cunosc foarte bine organizația PNL Bihor și am o relație foarte bună cu președintele Ilie Bolojan, cu reprezentanții filialei în Parlament și cu cei din administrația locală, o relație de cooperare și de sprijin reciproc.
Am susținut astăzi, în fața colegilor mei, că îmi doresc ca odată cu debutul acestei campanii interne pentru președinția PNL să înceapă și recredibilizarea Partidului Național Liberal.”

Leave a reply