marți, septembrie 28

Ludovic Orban în fața liberalilor: “Avem trei variante – refacerea coaliției, concubinajul sau mariajul cu PSD, adică cu dracul, sau opoziția”

1
51

Președintele PNL Ludovic Orban a declarat că o refacerea a Uniunii Social-Liberale (USL), alături de PSD, ar fi o ”catastrofă” pentru Partidul Național Liberal.

Ludovic Orban a afirmat în cadrul şedinţei Consiliului Director Judeţean PNL Iaşi că omul care va fi ales preşedintele PNL în 25 septembrie va trebui “să pună punct crizei politice, să refacă unitatea PNL şi să refacă această coaliţie“.
“Avem nevoie de o coaliţie care să investească un guvern care să pună piciorul pe acceleraţie şi care să facă performanţă. Avem trei variante: refacerea coaliţiei, concubinajul sau mariajul cu PSD, adică cu dracul, sau opoziţia. Eu cred că oamenii ne-au votat să guvernăm. Nu putem guverna fiind atârnaţi în cuiul PSD sau ţinuţi la suprafaţă de vâsla cu care s-ar putea mâine să ne dea în cap vâslaşii de la PSD. Am trăit timp de zece ani oprobiul public pentru decizia catastrofală de a face USL. Am pierdut atunci încrederea unei mari părţi din electoratul cinstit şi onest de dreapta, anti-PSD pe care foarte greu am reuşit să îl recuperăm“, a declarat şeful PNL, Ludovic Orban.

Acesta a mai afirmat că PNL nu îşi mai permite o asemenea catastrofă care să pună un stigmat asupra partidului pe termen mediu şi lung.


1 comment

Leave a reply