Ludovic Orban îl contrează pe preşedintele Johannis: Golful, accesibil celor cu un venit peste medie

1
418

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, consideră că promovarea golfului în situaţia actuală i se pare ‘total deplasat’, acest sport fiind accesibil celor cu un venit peste medie şi care dispun de timpul necesar.

Referitor la accesibilitatea golfului, Orban a spus la B1 TV:

„Toată lumea a demonstrat contrariul. Este accesibil celor care au un anumit nivel de venit, care este un venit peste medie şi celor care au timpul necesar pentru a putea să practice golf. (…) Nu joc golf. Chiar să faci promovare la golf în situaţia actuală mi s-a părut total deplasat”.

Orban a menţionat însă că „se află în comunicare cu preşedintele României”.

Întrebat dacă crede că şeful statului ar folosi pârghiile pe care le deţine, inclusiv relaţia cu serviciile de informaţii, pentru a impune un preşedinte la PNL, Orban a răspuns:

„Nu am discutat niciodată subiectul ăsta cu preşedintele. Eu vreau să cred că nu a făcut lucru ăsta. Sper să nu fi făcut lucrul ăsta pentru că, în ceea ce mă priveşte, eu am avut o colaborare exemplară cu preşedintele României, iar singurul parteneriat pe care l-a avut cu un preşedinte al PNL care a avut succese remarcabile atât pentru partid, cât şi pentru România a fost parteneriatul cu Ludovic Orban.

1 comment

Leave a reply