sâmbătă, septembrie 24

Ludovic Orban avertisment pentru Florin Cîțu: ‘Poate fi cel mult o speranță, dacă nu cumva o aventură pentru PNL’

0
300

Liderul PNL, Ludovic Orban, a lansat un atac dur la adresa premierului Florin Cîțu. Acesta afirmă că ”în timp ce candidatura sa pentru funcția de președinte al partidului reprezintă „aproape o certitudine a performanței”, cea a contracandidatului său poate fi „cel mult o speranță, dacă nu cumva o aventură pentru PNL”.

„Eu nu spun, ca susţinătorii contracandidatului meu, că PNL a pierdut alegerile şi de aia trebuia să plec eu acasă şi să-mi dau demisia. PNL este adevărat că nu a ieşit pe primul loc la alegerile parlamentare, dar a ajuns principalul partid de guvernământ, am avut capacitatea să formăm o majoritate guvernamentală, parlamentară şi am învestit un guvern care este condus de un premier din partea PNL.

De regulă, preşedinţii care duc partidul la guvernare şi preşedinţii partidului care câştigă alegerile îşi continuă mandatul, pentru că au arătat că au capacitatea de a conduce partidul. Candidatura mea reprezintă aproape o certitudine a performanţei, în timp ce cealaltă candidatură poate fi cel mult o speranţă, dacă nu cumva o aventură pentru PNL”, a spus Ludovic Orban, duminică, la Covasna.

Acesta a mai spus și că a luat decizia de a candida, pentru un nou mandat, pentru că este convins că poate duce partidul spre noi victorii, la alegerile prezidențiale, din 2024

 

Leave a reply