vineri, februarie 3

Liviu Dragnea despre statul paralel: Această ocultă condusă de către Coldea si preluată de către Pahonţu

0
753

Duminică seara, la emisiunea „Culisele statului paralel”, Liviu Dragnea a vorbit în detaliu la multe probleme, cum ar fi:  „Consideraţi ca ati gresit?”, dar şi „Culisele statului paralel”.

Cu privire la dosarele sale, Dragnea a declarat că: „cu referire la primul dosar era oare o greşeală să ieşi la vot şi stiu ca sunt nevinovat pe acest dosar, iar la cel cu protectia copilului, la presiunea organelor, directoarea  şi-a schimbat adevărul.  Oricât aş vrea să mă cred vinovat, mă simt nevinovat, am fost hulit şi demonetizat…”

Apoi a continuat declarând că „nu am cum sa nu ma gândesc că nu a fost o decizie politica, confirm ce am auzit la CCR, despre Dragnea. Având toate aceste informaţii, fără să vreau mă gândesc că am fost condamnat politic.

Concluzia mea este că nu judecătorii şi procurorii  sunt problema, ci această ocultă condusă de către Coldea, şi mai apoi preluată de  către Pahonţu.

Pahonţu duce aceste ordine la îndeplinire, acum. Sursele mele sunt discuţiile avute de-a lungul timpului, cu Coldea, Maior, cu procurorii, în timp. George Maior, până în ora zece se putea vorbi cu el, acum nu e bârfă, dar devenea prieten cu paharul.”

Cât priveşte existenţa „Statului Paralel” ex liderul PSD a fost şi mai tranşant:

La masă cu statul paralel stă toată lumea, sunt peste tot. Se făceau liste de Coldea încă de atunci, ţintele umane erau de câteva categorii: liderii politici, altfel decât ei, lideri de opinie care puteau deveni periculoşi, patronii cluburilor de fotbal, oamenii de presă care au puncte de vedere, patroni de presă.

Coldea coordona statul paralel, îl consider malefic şi nu e prost deloc. Lui Traian Băsescu i s-a luat fratele, prietena cea mai bună, deci nu el era şeful statului paralel.

L-am întrebat de ce procedează în felul ăsta: Mi-a răspuns că, România trebuie să fie o ţară predictibilă şi care să nu-i supărăm pe cei din afară!”

Acesta a mai dat un alt exemplu,al „statului paralel”: cel privitor la apariţia UNPR-ului, a lui Gabriel Oprea: „Gabi Oprea a fost desemnat de către Traian Băsescu să facă UNPR ca o contrabalanţă la UDMR,  a fost creatia statului paralel, iar Vasile Dâncu a spus ca nu este de acord cu acest partid.”

 

 

 

Leave a reply