marți, noiembrie 30

LIVE VIDEO&TEXT DIGI 24: “Scandal în Parlament la ora premierului. Cîțu: Mă contestă slugile lui Dragnea și ale lui Vâlcov”

0
4709

Premierul Florin Cîţu participă, luni, în plenul Camerei Deputaţilor, la “Ora prim-ministrului”, unde va răspunde la criticile formulate de grupul PSD, care a depus solicitarea de dezbatere numită “Bugetul tăierilor: moartea economică a României”.

“Florin Cîțu a început dezbaterea spunând că îl contestă “slugile lui Dragnea și ale lui Vâlcov”.


Deputații PSD au venit cu mai multe figuri făcute din carton: Klaus Iohannis cu schiurile, Dan Barna cu un sac cu euro, Raluca Turcan cu o coasă, Ludovic Orban cu un trabuc, Claudiu Năsui-hacker, Vlad Voiculesc în flăcări.

Dezbaterea a început la ora 17:00 şi tema propusă de PSD este: “Bugetul tăierilor: moartea economică a României”.

Decizia Biroului permanent a fost luată după consultarea premierului, a anunţat pe 15 februarie preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban.

“S-a hotărât la Biroul permanent al Camerei Deputaţilor, după consultarea domnului prim-ministru Florin Cîţu, prezenţa domnului prim-ministru lunea viitoare, de la ora 17,00, în cadrul procedurii ‘Ora prim-ministrului’, procedură care a fost iniţiată de grupul parlamentar al PSD”, a declarat la acea dată Ludovic Orban.

sursa: digi24.ro

Leave a reply