duminică, decembrie 5

LIVE. Florin Cîțu, devastator cu PSD, Antena 3 și RTV: ”Propaganda lor veninoasă a încercat să distrugă tot”

0
3370

PNL își lansează la această oră programul de guvernare. În urmă cu câteva minute, a vorbit Florin Cîțu, unul dintre cei mai populari miniștri din Guvernul Orban.

În intervenția sa,  Cîțu a arătat cu degetul spre majoritatea din jurul PSD, dar și spre televiziunile ”plătite cu contracte grase” de PSD.

”Tot ce-am vrut să facem bun în România a fost sabotat de majoritate toxică din Parlament din jurul PSD. Ne-au blocat toate inițiativele bune. Și n-au fost singuri, au avut de partea lor televiziunile lor și propaganda veninoasa a trusturilor mass media plătite cu contracte grase, care au încercat să ne denigreze permanent”, a spus Florin Cîțu, fără reținere, asigurându-și astfel noi atacuri la Antena 3 și România TV, televiziunile pe care nu le-a nominalizat direct, dar care au încasat sume imense de bani de la Gabriela Firea, fosta primăriță a Capitalei.


Dar Florin Cîțu a arătat că nu se teme de sabotajul alianței PSD-televiziuni.

”Suntem aici ca să le spunem românilor că solutia liberala e singura care ne poate scoate din criza în care ne-a adus PSD. Iar aici, îndemnul președintelui de a termina cât mai repede cu majoritatea toxică din Parlament, este cât se poate de necesar. Doar așa, noi cei de la PNL avem șansa de a ne implementa viziunea”, a mai spus Cîțu.

El a dat un exemplu plastic despre ce va însemna o Românie fără PSD la butoanele Parlamentului.

”Veți merge cu bicicleta pe stradă și după fiecare colț de stradă nu va mai apărea Ciolacu să vă bagă bețe-n roate”, a punct ministrul Finanțelor.

El a definit care va fi piatra de temelie a viitoarei guvernări liberale.

”Proprietatea privată este sacră. În economiile liberale, antreprenorul este un erou, nu este un infractor. Într-o Românie liberală toți pornesc cu șanse egale. Sănătatea și învățământul rămân prioritățile noastre”, a concluzionat Florin Cîțu.

 

VEZI ŞI: 

Cum va arăta România cu PNL: 1.000 euro leafa medie, 1.000 km de autostradă, pensii și alocații mai mari

În ciuda PSD: Florin Cîțu va fi ministrul Finanțelor în Guvernul PNL-USRPLUS-PMP!

Ciolacu minte, minte și iar minte. Acuză PNL pentru datoriile României făcute de PSD, măcar de la Dragnea încoace

Clotilde știe și să ”muște”, iar DNA poate înhăța. Se strânge lațul în jurul fostului primar PSD Tudorache?

Leave a reply