sâmbătă, iunie 15

LIVE cu lansarea ”OZN”-ului Apple. iPhone X, vedetă mondială

1
8585

Apple va prezenta iPhone X această seară (ora 20.00, ora României). Fără doar și poate, vedeta noului telefon va fi ecranul pe care acesta îl va avea. Apple a luat decizia de a se alinia trendului telefoanelor cu ecrane fără margini, iar iPhone X va fi primul din serie care va veni cu un display atât de generos. Mai mult, telefonul va avea un panou OLED, net superior celor LCD folosite până acum.

Când vine vorba de ecran pe iPhone X, din cum arată în exemplele de design de până acum, marginile laterale vor fi inexistente, iar în părțile de sus și de jos avem parte de margini destul de mici. În partea de jos nu va mai apărea butonul clasic al telefonului, iar Touch ID s-ar putea muta pe partea din spate. Scannerul de amprentă de pe iPhone X ar putea chiar să dispară complet, dacă cei de la Apple reușesc să pună la punct un sistem sigur de deblocare cu ajutorul recunoașterii faciale.

Au existat speculații conform cărora în zona superioară ar putea fi creată o „bandă” unde să fie afișate notificări ceva mai statice, cum ar fi nivelul bateriei. Vorbind de baterie, trebuie să știi că iPhone X ar trebui să vină dotat și cu tehnologia de încărcare wireless.

Face ID ar fi modalitatea prin care să te autentifici pe telefon, cu o scanare 3D a feței. Nu ar fi cea mai bună idee, dar se pare că Apple crede în ea și o va face compatibilă și cu sistemele de plată. Touch ID e deja integrat în tot felul de aplicații și scannerul de amprentă a ajuns pe toate telefoanele de vârf.

Prețul iPhone X este, în continuare, o necunoscută, dar există analiști care au venit cu câteva speculații importante. Ulltimele costuri vehiculate sunt următoarele: 1.000 de dolari pentru versiunea de 128GB, 1.100 de dolari pentru 256GB și 1.200 de dolari pentru 512GB. Desigur, e vorba de iPhone X, cel mai bun telefon, anunță playtech.ro.

Tot astăzi, se lansează oficial și noua clădire a companiei americane care a revoluționat piața telefoanelor inteligente. Apple Camp va purta numele lui Steve Jobs, fondatorul companiei, decedat în 5 octombrie 2011, de cancer. Clădirea seamănă cu o farfurie zburătoare, cu un fel de OZN arhitectonic fără egal.

Utilizatorii de terminale cu sistem iOS, dar și cei care folosesc Windows 10 (browser ”Edge”) pot urmări live show-ul fantastic care începe în nici două ore AICI.

1 comment

Leave a reply