Legendă in pericol

0
332

Fostul fotbalist român, Dănuț Lupu, a fost internat ieri de urgență la Secția de terapie intensivă de la spitalul Colentina, după ce a fost infectat cu coronavirus!

Potrivit ultimelor informații apărute referitoare la starea de sănătate a lui Dănuț Lupu, infectat cu COVID-19, există o ameliorare a situației din punct de vedere medical.


“Nivelul de oxigen variază în jurul a 85%, în timp ce optim este peste 95%, şi de aceea este nevoie în continuare de ventilarea mecanică.”

Medicii de la spitalul unde este internat Lupu sunt încă rezervați în ceea ce privește evoluția stării medicale a fostului fotbalist, dar au declarat că pentru moment “starea de sănătate a pacientului merge în direcţia dorită. Dănuţ este conştient şi cooperant”.

Situația este cu atât mai delicată, deoarece în urmă cu patru ani, Dănuţ Lupu s-a aflat în faţa unui alt episod destul de dificil din viaţa sa. În cele din urmă, Lupu a trecut cu bine peste infecţia de la plămâni de la acea vreme, dar acum are din nou probleme de sănătate, chiar dacă era o persoană foarte precaută în ceea ce priveşte pandemia de COVID-19.

Dănuț Lupu a evoluat pentru două dintre marile rivale din capitală, Dinamo București și Rapid București. Fostul fotbalist a bifat și 14 selecții la echipa națională, între anii 1989 și 1998. Fostul mijlocaș s-a retras în anul 2001 de la formația israeliană, Hapoel Tzafririm Holon.

 

Leave a reply