marți, octombrie 19

Laurenţiu Ciocăzanu: “Rusia își freacă mîinile văzând că într-o țară NATO crește riscul de anarhie

0
1520

Evident, mulți dintre cei ieșiți pe străzi la chemarea unor Șoșoacă, Simion, Rădoi habar n-au ce caută acolo. Alții au venit la chemarea interlopilor din politică ori sunt ei înșiși interlopi sau angajați ai interlopilor, scrie jurnalistul Laurenţiu Ciocăzanu, pe contul său de socializare. 

   “Nu e vina lor. În lumea de azi în care destui cred că ”Pământul e plat” și ”COVID nu există”, cu ce-s mai vinovați cei duși de nas de profitorii haosului? 


 Trist e că, după seara asta, niște mii de români se vor infecta din cauza protestelor, câteva zeci probabil că vor muri 

Și nu mai mor doar bunicii sau părinții cu alte probleme de sănătate, mor și tinerii. Tot mai mulți, ajunși în stare tot mai gravă la spitale. 

   Nu este disponibilă nicio descriere.

Cont Facebook, al jurnalistului 

  E plin de figuri dubioase la marșul pro-COVID din Capitală. Seamănă cu cei care au început să arunce cu obiecte în jandarmi la mitingul din 10 august 2018. Deja aruncă petarde, semn că vor să provoace haos și anarhie. Nu le pasă de românii care respectă legea – imensa majoritate. 

 Ca de obicei, astfel de specimene sunt lăsate să facă rău nației. Un român care circulă prin București după ora 22.00 este sancționat. 

  Pe acești indivizi fără respect pentru nimeni și nimic cine îi trage la răspundere? Avem stat? Sau suntem în pragul imploziei”, încheie retoric ziaristul gorjean, pe rețeaua sa de socializare. 

  

Leave a reply