Laurenţiu Ciocăzanu, fost redactor-şef la Adevărul, va face parte din colectivul TVR

0
2146

Nume cunoscute din presa din România au câştigat în ultima săptămână concursurile de angajare organizate de postul public de televiziune.

„Unul dintre ei este Laurenţiu Ciocăzanu. Fost redactor-şef şi director editorial la Adevărul, Ciocăzanu a câştigat un concurs pentru jurnalist cu studii medii, potrivit anunţului TVR.,” aflăm de pe site-ul Paginademedia.ro

„Ciocăzanu a părăsit Adevărul în 2010, în plină criză financiară. El a avut şi o scurtă experienţă în Spania,

Ulterior a venit în ţară şi a fost implicat în site-ul Reporter Virtual. Din 2018, lansase un site de ştiri alături de Grigore Cartianu, ziaristii.com

Ciocăzanu a părăsit Adevărul în 2010, în plină criză financiară. El a avut şi o scurtă experienţă ca proprietar de restaurant în Spania.

Iată lista celor care au câştigat concursuri la TVR:

 • Laurenţiu Ciocăzanu – a câştigat concursul pentru funcţia de jurnalist TV cu studii medii
 • Ştefan Onică – a câştigat concursul pentru funcţia de jurnalist TV cu studii medii
 • Dragoş Mihail Stoica – Jurnalist TV senior la departamentul Emisiuni şi Ştiri Sportive. Stoica este jurnalist cu experienţă pe zona de sport, la GSP,  Antena 1 şi DigiSport.
 • Mihai Predescu – producător TV, în Departamentul Casa de Producţie.
 • Ana Boariu – producător TV la TVR 2. Este regizor şi producător de teatru şi film documentar cu o bogată experienţă. A lucrat inclusiv în televiziune. În anul 2000, a fost coordonator de producţie la Pro TV în timpul vizitei Papei Ioan Paul II în România. Dar a fost şi corespondent special Digi24, la Liturghia de sanctificare a Papei Ioan Paul II. A colaborat şi cu televiziunea Arte, pentru mai multe proiecte.
 • Ana Maria Mazilu (Anca) a câştigat concursul pentru jurnalist TV cu studii superioare. Ea este de mai mulţi ani colaboratoare TVR. Ea prezintă matinalul TVR, Cu capu-n zori.
 • Gabriela Avram, jurnalist TV Senior.
 • Robe Maria Luminiţa – Marketing
 • Ratescu Nicoleta Mihaela – Marketing
 • Flavia Andreea Drăgan – manager de proiect la Serviciul de Conţinut Digital. A colaborat cu Newsweek România.
 • Cătălin Heson, care lucrează de mai mulţi ani la TVR, a câştigat un concurs pentru funcţia de Jurnalist Senior.

Amintim că, săptămânile trecut, au mai câştigat concursuri de angajare Cătălin Prisăcariu, ex Newsweek, care va avea funcţia de producător TV la departamentul ştiri şi Bogdan Muzgoci, fost jurnalist Realitatea TV, care a câştigat concursul pentru funcţia de jurnalist, după cum Paginademedia.ro a relaltat AICI.

Mădălina Chiţu, de la Digi24, a câştigat şi ea concursul pentru funcţia de jurnalist, iar Ilinca Nazarie, care a lucrat la AlephNews şi Mediafax, va fi jurnalist senior.

Televiziunea Publică trece printr-un amplu proces de angajări. A organizat concursuri atât pentru jurnalşti şi producători, cât şi pentru cameramani (la Bucureşti şi în staţiile locale), dar şi oameni la marketing, manageri de proiect, economişti sau ingineri. Concursurile de angajare au luat startul la începutul lunii martie şi sunt în plină desfăşurare. „

Sursa: Paginademedia.ro

Leave a reply