Laurenţiu Ciocăzanu: „Care să fie mesajul acestui rendez-vous? Că țarul e încă iubit la el acasă? Că botoxul și-a făcut bine treaba”

0
1461

Sătul să mai explice omenirii de ce face el Pământului un ”lifting facial” numit Ucraina, ”virilul” momentului a ales să vorbească despre război celor care se pricep cu adevărat, dar nu la război, ci la înfățișare.  

Adică, acolo unde el a dat multiple ordine de ”invazie” subcutanată, pe frontul operațiilor estetice recente. 

Stewardesele au fost numai zâmbet, iar unele chiar îl sorbeau din priviri, când a dat buzna să le prezinte ”macho” de ce nu înțelege o lume-ntreagă treaba asta cu bombardarea Ucrainei. 

Acum, că Aeroflot mai zboară doar între Moscova și Sankt Petersburg sau Novosibirsk, logic că fetele au mult mai mult timp liber și o întâlnire cu tovarășul președinte nu se refuză din start. 

Dar dacă n-ar fi fost el cel care-a slobozit imaginile cu apetisantele însoțitoare pe zborul în picaj al Rusiei, zău dacă ne-ar fi excitat prea tare subiectul. 

Cum însă filmările vin pe kanalul oficial al Kremlinului, e logic să te întrebi ce vină au avut stewardesele pentru a fi convocate la o analiză ad-hoc despre bombele risipite deasupra țării vecine. 

 

Care să fie mesajul acestui rendez-vous? Că țarul e încă iubit la el acasă? Că botoxul și-a făcut bine treaba? Că Moscova nu crede în lacrimi, ci în dragoste și zâmbete pentru conducătorul iubit?  

 

Ori că omul cu ”mușchi” în stare să dea foc lumii este, totuși, și el om? 

Nu știm, dar nici nu trebuie să știm. Când doar potența contează, logica tace. 

Fetele n-au nicio vină că au fost chemate să îmblânzească fiara din priviri.  

Ceva nu se ”pupă” totuși cu șezătoarea asta ”belicoasă”. 

În mod normal, iubirea înmoaie inimile. Doar că peisajul de-acolo e atât de încintat, încât și o simplă aluzie pentru iubirea care ucide războiul le-ar fi transformat pe eroinele noastre în spioane galben-albastre, deghizate în roșu aprins. 

Așa că ele au stat cuminți. Au zâmbit larg, au aprobat tot discursul despre nevoia războiului fatal și s-au dus apoi liniștite la culcare. 

 

Leave a reply