La Periș există un inedit concurs de gropi de gunoi între Primărie și CFR

0
295

Așa ești ”primit” în Periș

Oare câți dintre noi nu au trecut, măcar o dată, în viața lor, cu trenul prin gara Periș ( atenție, nu Paris) în drumul lor spre munte?!… Nu vom aștepta chiar acum, un răspuns. Nu că acest lucru nu ar conta! Dimpotrivă…

Ei bine, în gara aceea, la o depărtare mult prea mică, față de dispozițiile europene, zace de ani buni… atenție ”ANI BUNI”, o ditamai groapa de gunoaie… pe care atât CFR-ul lui ”domn Drulă”… să trăiți, cât și onor primăriei, se fac că nu o văd. Istoricul acestei ”putori”… iertați limbajul, dar rețineți esența, ar sta cam așa: de  zeci de ani, de zile, la Periș, chiar în fata gării, zac peste 100 de tone cu deșeuri.


Primăria a spus că a amendat patronul elvețian, dar  acesta nu a plătit. Se observă că, acestea au fost incendiate, pe ”repede”, chiar înainte de venirea noastră. Dar nu au ars, în totalitate. Cum se vede, deșeurile nu sunt  azi, decât un focar de poluare, dar pe nimeni nu  pare să-i intereseze. Garda de Mediu ar fi trebuit să ia măsuri, sau nu?! 

Oare cine a  a dat spațiul pentru deșeuri: Primăria sau CFR-ul? Primarul comunei Periș este deja la al 4-lea mandat și se numește Albu Anghel, azi în PNL,   dar venit ori, dacă preferați ”emigrat” din PSD, asta ca să nominalizăm cu ”nume și prenume” pe cei răspunzători, din punct de vedere administrativ, pentru acest dezastru ecologic….

Când îi întrebi, ce să vezi: cam întorc capul. Dar gunoiul este ”tern”, mai ales în miros.  Bine că, nu s-au inventat pozele cu miros! Sau, s-o fi deschis un concurs cu teme ecologice, de genul: ”Uite groapa… nu e groapa”… și Bucureștiul nu a aflat?!

Leave a reply