sâmbătă, ianuarie 22

Klaus Iohannis a avut probleme in a ajunge la Chisinau

0
364

Klaus Iohannis se află într-o vizită la Chișinău, pentru a lua parte la manifestările dedicate aniversării a 30 de ani de la declararea independenţei Republicii Moldova. Din cauza ceţii, aeronava prezidențială nu a putut ateriza pe aeroportul din Chişinău.

Drept urmare. manifestările organizate au fost partial amânate până când avionul cu care a calatorit șeful statului român a putut ateriza.


Avionul în care se află președintele Klaus Iohannis nu poate ateriza în Chișinău, capitala Republicii Moldova. Anunțul a fost făcut de Administrația Prezidențială care a precizat că aeronava întâmpină probleme care o împiedică să ajungă la sol.

Președintele Klaus Iohannis este invitat la Chișinău, la invitația oficialităților de aici. Șeful statului român va lua parte la manifestările dedicate aniversării a 30 de ani de la declararea independenţei Republicii Moldova, după cum anunță Administraţia Prezidenţială.
  • Programul președintelui României

Președintele României, Klaus Iohannis are programate, pentru ziua de astăzi, mai multe întrevederi oficiale, cu preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, cu preşedintele Poloniei Andrzej Duda, precum și cu omlogul său ucrainean, Volodâmâr Zelenski.

Klaus Iohannis va susţine şi declaraţii de presă comune împreună cu cei trei şefi de țări. De asemenea, preşedintele României va fi prezent la o ceremonie de depunerii de coroane de flori la Monumentul lui Ştefan cel Mare.

El va lua parte şi la manifestarea care urmează să se desfășoare în Piaţa Marii Adunări Naţionale, mai arată sursa citată.

Leave a reply