Judecătoarele ”Ciumei Roșii” au sărit la gâtul lui Iohannis în CSM. Sunt uneltele lui Dragnea și Tăriceanu și o urăsc de moarte pe Kovesi

4
3895

Președintele Klaus Iohannis a venit la bilanțul de azi al CSM cu bune intenții și, ca de obicei, cu un discurs echilibrat și respectuos față de magistrații din cel mai important for al Justiției.

El a declarat, joi, la CSM, că procesul de reparare a legilor justiției nu s-a finalizat din cauza majorității parlamentare ostile reformelor în domeniu și care s-a dedicat trup și suflet unor legi menite să-i apere pe infractori și a susținut că legislația în justiție trebuie să fie rezultatul unei dezbateri ample în viitorul Parlament.

Însă la finalul intervenției sale, a avut parte de răzbunarea ”falangei” PSD din CSM. Două judecătoare al căror trecut murdar le-ar califica mai degrabă pentru a fi avocatele ”mafiei roșii” din politică decât de a reprezenta justiția la vârf nu s-au abținut și, cu un tupeu malefic, au încercat să-l atace pe președinte.

Nu e de mirare, sunt două dintre uneltele ”Ciumei Roșii”, care ca și Lia Savonea, altă aliată a clanurilor penale din politică, au încercat să saboteze România din interior, acționând ca la comanda lui Dragnea și Tăriceanu atunci când aceștia au dat atacul la statul de drept.

Gabriela Baltag este tovarășă de casă a clanului Tăriceanu, iar Simona Marcu are soț plătit din banii mafiei TelDrum, compania îmbogățită din banii statului și controlată de Liviu Dragnea.

Cum au reacționat Gabriela Baltag și Simona Marcu în fața lui Klaus Iohannis

Cea mai sărită de pe fix a fost Gabriela Baltag, care a invocat ”iubire” și ”iertarea” în discursul ei, deși o urăște de moarte pe Laura Codruța Kovesi și a acționat împotriva ei fără mănuși.

”Din păcate, obiceiul dumneavoastră de a face politică în CSM este evident. Aş vrea să vă adresez o rugăminte care vine din partea mea şi nu numai a mea, a multor magistraţi ai acestei ţări. Vă adresez rugăminteam, poate măcar la finalul mandatului nostru nu veţi mai aduce dezbinare în această instituţie, pentru că suntem sufiecient de dezbinaţi. Ştiu că sunteţi un creştin. Vă văd de multe ori la televizor duminica. Ştiţi şi dumneavoastră, cu siguranţă, că la sfârşitul vieţii nu dăm socoteală pentru cât am urât, ci pentru cât am iubit şi iertat, domnule preşedinte. E foarte important acest lucru”, a declarat judecătarea Gabriela Baltag, la finalul discursului rostit de Klaus Iohannis în şedinţa de bilant a CSM.

Baltag a fost susținută de o altă unealtă a ”Ciumei Roșii”, judecătoarea Simona Marcu, fostă șefă a CSM, implicată în combinații periculoase cu mafia din politică și care l-a servit pe Liviu Dragnea când acesta a pornit ROMEXIT – operațiunea de scoatere de afactor a României din UE prin atacul la justiție și statul de drept.

”Ştiu că suntem în prag de alegeri, mai sunt doar câteva zile, dar nu aş dori să se titreze pe marginea şedinţei noastre de astăzi titluri de genul «în plenul CSM se vorbeşte despre majorităţi parlamentare toxice versus majorităţi parlamentare progresiste», pentru că nu este acesta rolul nostru. Aş dori să adresez un îndemn la echilibru şi, ca să îl citez pe domnul preşedinte «o abordare matură lipsită de partizanat».”, a declarat și Simona Marcu, potrivit News.ro.

Baltag vorbește de iubire și o urăște de moarte pe Kovesi

Laura Codruța Kovesi le-a spus ”stop” aliatelor mafiei de la vârful justiției

Judecătoarea Gabriela Baltag, membru CSM, și una dintre cele mai vocale voci pro PSD, a avut la Antena 3, un atac virulent la adresa fostei șefe a DNA Laura Codruța Kovesi. 

„CSM are de aproape un an dispus un control prin Inspecția Judiciară asupra situației protocoalelor, atât pe partea de parchete, pentru că sunt mult mai multe aspecte care interesează și care trebuiesc lămurite, dar și pe parte de instanțe. Pe 20 martie, chiar președintele Înaltei Curți a îndemnat a lămuri acest aspect. Situația a fost propagată imediat au ieșit la iveală protocoalele Am înțeles că partea de control pe parchete a fost finalizată, dar acum controlul este în rândul instanțelor pentru a vedea ce impact au avut”, a declarat judecătoarea Baltag, citată de Newsmaker.ro.

Judecătorii clujeni au demarat procedura de revocare din CSM a Gabrielei Baltag pe care au  acuzat-o că aduce deservicii Justiției. Tribunalul Cluj a inițiat procedura de revocare din Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a judecătorilor Gabriela Baltag (Tribunalul Neamt) și Evelina Oprina (Tribunalul Ilfov), în contextul adoptării OUG 7 de modificare a Legilor Justiției.

Cele două magistrate sunt reprezentanții tribunalelor în CSM. Este cea de-a doua solicitare de revocare a unor membri din actualul CSM, după ce Curtea de Apel Brasov a initiat această procedură în cazul Liei Savonea, fosta șefă a CSM, aliată cu Baltag și Simona Marcu în ceea ce se poate numi falanga ”Ciumei Roșii” la vârful justiției.

Dovada legăturilor murdare dintre judecătoarele ”Ciumei Roșii”

Atacul PSD-ALDE la justiţie a fost adevăratul program de guvernare în anii 2016-2019. De mare ajutor pentru caracatiţa penală sunt câteva judecătoare ajunse în funcţii-cheie. Toate au legături de bani, de afaceri sau de familie cu personaje corupte sau cu lideri politici aflaţi în tabăra anti-justiţie.

Cu astfel de oameni şantajabili, justiţia şi democraţia din România au garantate cancerul de sistem şi moartea societăţii libere. Lidera acestei grupări pare să fie, aşa cum rezultă din analiza jurnalistei Ioana Ene-Dogioiu, de pe Ziare.com, Lia Savonea, fosta șefă a CSM. Conştientă sau nu, Savonea a devenit aliatul sabotorilor României. Mai ales de când prietena ei Alina Ghica, de la Curtea de Apel Bucureşti, i-a dat câştig de cauză lui Dragnea:

Lia Savonea, șefa clanului anti-justiție din CSM

„Ca sa intelegeti forta Liei Savonea va dau cateva exemple: Alina Ghica, judecatoarea care i-a dat castig de cauza lui Liviu Dragnea si a suspendat completurile de 5, este prietena Liei Savonea, care o tine vicepresedinta a CAB cu delegari de cate 6 luni.

Seful IJ, Lucian Netejoru, acuzat de fals intelectual, pentru ca si-a ascuns apartenenta la Masonerie, si salvat de prescriptie, este insa foarte util la sefia Inspectiei unde a fost reinstalat printr-o Ordonanta de urgenta avizata pozitiv de CSM.

Dar dl Netejoru l-a declarat admis la concursul pentru inspectori judiciari pe sotul dnei judecatoare Gabriela Baltag, o alta judecatoare din gruparea Savonea. Este de notorietate prietenia dintre familiile Baltag si Tariceanu, care isi viziteaza adesea sufrageriile, spun surse din sistemul judicar.

Actuala presedinta de jure a CSM este dna judecatoare Simona Marcu, sotia avocatului Gil Vasile, care a luat de la TelDrum, intre 2011 si 2017, jumatate de milion de lei pentru servicii avocatiale.

Deci, ca sa tragem linie, gruparea Savonea (Catalin Voicu) – Marcu (Tel Drum) – Baltag (Tariceanu) controleaza: Inspectia judiciara, devenita partial chiar o chestiune de familie, conducerea CAB, sectia penala a ICCJ si noua sectie pentru anchetarea magistratilor a carei conducere practic o numeste”, scria Ioana Ene Dogioiu, jurnalistă specializată în probleme de justiție.

4 comments

  1. xnet 3 decembrie, 2020 at 15:40 Răspunde

    Sa-i para bine ca nu l-au zgariat !Voi santeti Lumea libera ? De ce nu semnati articolele postate? Treceti doar -Redactia ! Voi santeti adevaratele vuvuzele ale Iohanisului si a Orbolanului ! Aduceti doar osanale celor doi,ii scoateti in slavi,pentru ce ? Ce realizari marete au ? Sa speram ca alegerile vor aduce pe cine trebuie sa va scuture putin sa deveniti ce ati fost adica nimic ! Infintati doar pentru PNL,rusine !

  2. olteanu dănuț 3 decembrie, 2020 at 15:49 Răspunde

    Cei care l-au detronat pe Cuza , pe cine au avut pregătit să-l pună-nloc ? ! Dn . Dr . Primar Psihiatru Alexandru Paziuc de la C-lung . Moldovenesc , a făcut o propunere , care trebuie aplicată pe tot globul !

Leave a reply