Florentina Moise

Unul dintre cei doi se află pe lista de candidaţi ai Pro România pentru Consiliul Local Piatra-Neamţ şi Consiliul Judeţean.

„Două motive m-au făcut să aleg această schimbare. Primul este legat de calitatea oamenilor din echipa PSD Piatra-Neamţ şi de felul în care aceasta şi-a structurat programul electoral. Piatra-Neamţ are nevoie de proiecte fezabile, iar candidatura la primărie a domnului Răzvan Cuc este o garanţie a faptului că în PSD se lucrează coerent. Cel de-al doilea motiv este legat de atmosfera iritată şi de lipsa de comunicare generate de un om care vrea să fie primar din partea PRO România. Nu vreau să lovesc în nimeni, am ales pur şi simplu altă echipă”, a declarat, în comunicatul de presă, Ciprian Ciuhat.

„Am ales alt drum, deşi eram pe un loc bun pe lista candidaţilor PRO România, pentru că sunt, înainte de toate, un om liber. Iar ca om liber te aştepţi, atunci când faci parte dintr-o echipă a unui partid, să poţi comunica liber în interiorul echipei. Acolo unde sunt deficienţe de comunicare, dispare încrederea. Noua echipă a PSD Piatra-Neamţ, cu Florentina Moise şi colegii ei, cu Răzvan Cuc, candidatul la primărie, un om care ştie administraţie, vrea să schimbe în bine oraşul meu. Şi asta vreau şi eu”, a comentat Alexandru Topor.

La rândul său, fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, care candidează din partea PSD pentru funcţia de primar al municipiului Piatra-Neamţ, s-a declarat bucuros de venirea celor de la Pro România.

Pro România, sediul unei veritabile ”hemoragii” de membri