sâmbătă, septembrie 24

Iurie Roșca se ”plânge” că a primit o interdicție : ca să nu intre în România

3
383

”Iurie Roșca se văicărește caraghios, într-un video postat pe contul său de Facebook, că i s-a fixat o interdicție de 3 ani pentru a intra în România”, declară cei de la podul.ro 

Conform celor de la podul.ro ”agentul KGB a încercat, sâmbătă, să intre în România pe la vama Albița, moment în care a fost informat de existența acestei interdicții. Obișnuit să raporteze și să i se raporteze (fiindcă așa se întâmplă în cadrul serviciilor secrete rusești), Roșca se plânge că autoritățile românești nu s-au deranjat să-i ”raporteze” motivele pentru care a primit interdicția.

E foarte posibil ca Roșca să fi aflat de ceva timp de interdicție (la urma urmei, era mai mult ca previzibilă), scopul preumblării sale fiind doar scandalul, provocările, pe fundalul și mai dubioasei vizite a lui Dmitri Kozak la Chișinău (cea mai mare provocare rusească din ultima perioadă). O dovadă în acest sens este că agentul Roșca a revenit la Albița după primul video pentru a regiza altul, la fel de insultativ și de paralel cu orice realitate.

”Fraților calitatea closetului și calitatea fluidizării transportului și al călătorilor spre România, la vama Albița, este floare la ureche pe lângă noutatea pe care am primit-o acum câteva minute.

Am interdicție de intrare în România pentru trei ani de zile, începând cu luna septembrie 2020. Motivele… băieții nu sunt obligați să mi le raporteze. Revin acasă. Doamne ajută. Trăiască neamul Românesc”, se plângea Roșca în acel video.

3 comments

Leave a reply