duminică, septembrie 25

Iulian Dumitrescu, omul-cheie în revolta anti-Cîțu. Va intra premierul Ciucă în bătălia finală?

0
249

Potrivit surselor citate de Hotnews, liderii PNL care doresc să-l debarce pe Florin Cîțu și pe Dan Vîlceanu din fruntea PNL sunt prim-vicepreședinții Iulian Dumitrescu, Lucian Bode și Rareș Bogdan.

Revolta ar fi pornit de la organizațiile PNL din sudul țării și ar fi condusă de prim-vicepreședintele Iulian Dumitrescu.

Acesta ar fi venit cu ideea unei scrisori semnate de toți liderii de organizații prin care să i se ceară demisia lui Florin Cîțu din fruntea partidului.

Vineri va fi convocat Biroul Executiv al PNL, la ora 14:00.

Nicolae Ciucă (stânga) nu a făcut până acum nicio declarație publică împotriva echipei Dan Vîlceanu-Florin Cîțu

Calendarul a fost stabilit la Guvern, în cadrul întâlnirii pe care premierul Nicolae Ciucă a avut-o cu prim-vicepreședinții partidului.

Pentru a fi statutar, BEx are nevoie să întrunească o treime din numărul total de membri.

Consiliul Național va fi convocat duminică, eveniment la care vor participa 600 de delegați, în timp ce Congresul, cu 1.500 de delegați, a fost stabilit pentru 10 aprilie.

Surse din tabăra Cîțu au declarat pentru G4Media că președintele PNL a cerut lista cu semnăturile împotriva sa, dar că liderii partidului ar fi refuzat să i le dea.

Pe de altă parte, surse din tabăra anti-Cîtu sustin că acesta nu doar că ar fi primit lista, ci inclusiv că șeful PNL a studiat-o cu atenție pentru a verifica veridicitatea semnăturilor liderilor de organizații județene.

 

Leave a reply