sâmbătă, ianuarie 28

Iulian Bulai nu are o părere prea bună despre USR PLUS

0
333

Politicianul celor de la USR PLUS, care mai este şi preşedintele Comisiei de Cultură din Parlament, Iulian Bulai  pare că nu are o părere deloc „măgulitoare” atât despre propriul său partid, cât şi despre alegerile care au început miercuri, în partid.

Iată mai jos postarea parlamentarului USR:

” Mâine dimineață începe votarea în cel mai plictisitor partid din România.
Nimeni nu a amenințat pe nimeni cu răzbunarea. Nimeni nu a deschis dosar penal pentru contracandidați. Nimeni nu a vehiculat excluderea din partid pentru cei care pierd. Niciunul dintre cei trei candidați nu a zis că îsi face alt partid dacă pierde. Niciun candidat nu a venit cu bodyguarzi la dezbateri. Nimeni nu a îmbrâncit pe nimeni. Toți trei au susținut iesirea de la guvernare. Toți trei doresc refacerea guvernării alături de coaliția de dreapta. Toți trei au acces egal la baza de date a tuturor membriilor partidului.
Toți trei zâmbesc frumos si răspund politicos la toate întrebările. Unul e mai înalt. Ceilalalți îs egali de statură. Unul are nume de dac autentic, unul de profet si al treilea de mare mucenic. Nu are cum să iasă rău. Toți trei poartă ochelari si sunt ardeleni.
Plictiseală mare de tot. Mâine începe votarea.
Toți trei au emoții. Unul va câstiga. Toți trei vor aplauda si vor bea un pahar de vin împreună. La final, fiecare spune ce e mai bine despre celălalt. Se bat pe umeri si merge fiecare la casa lui. Rămânând în acelasi partid. Împreună fac ordine la partid după conferința de presă.
Nu fuge nimeni acasă cu stampila. Poveste închisă.

Leave a reply