sâmbătă, august 13

ÎPS Teodosie, sfat pentru Dan Barna după ce a devenit tată

0
507

Conform celor de la playtech.rovicepremierul României a devenit tată în urmă cu zece zile, iar fericirea din familia sa a ținut să o împărtășească cu prietenii săi de pe Facebook. În urma anunțului său, IPS Teodosie a ținut să precizeze în ce condiții ar accepta să-i boteze copilul lui Dan Barna, dacă acest lucru i s-ar cere.

Recent, Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, a fost întrebat dacă l-ar boteza pe copilul lui Dan Barna. Acesta a răspuns afirmativ, dar cu anumite condiții, printre care și o discuție despre “dreapta credință” cu tatăl micuțului.

”Dacă dânsul va vrea să îl boteze și voi avea și binecuvântarea Preafericitului, dacă o fi în București (n.r. dacă botezul va avea loc în București, unde Patriarhul Daniel este arhiepiscop de București), să îl îndemn la credință, să îi tălmăcesc ce e botezul, nu aș refuza, dar depinde de voința dânsului.

Nu aș refuza. Întâi aș face un dialog cu dânsul referitor la botez, la dreapta credință, ce înseamnă aceasta. Orice om poate să se întoarcă de la întuneric la lumină, de la rău la bine”, a explicat ÎPS Teodosie, la Radio Dobrogea.

Leave a reply