Ionel Arsene-Presedinte CJ Neamț: ”Nu lăsaţi Moldova să se transforme în Lombardia României!”

1
612

Preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ cere măsuri de urgenţă din partea Guvernului. Ionel Arsene susţine că judeţele din Moldova au nevoie de echipamente care să-i protejeze pe medici şi medicamente pentru bolnavi. În plus, se impune ca localităţile din judeţ, vecine cu Suceava, să intre în carantină.

Într-o postare pe un cont de socializare, Ionel Arsene arată că:

”Încă din 9 martie, am cerut ferm prefectului judeţului Neamţ să organizeze filtre şi controale la toate intrările în judeţul Neamţ, filtre constituite din Poliţia Rutieră, Jandarmerie şi Direcţia de Sănătate Publică. Se impunea o astfel de măsură pentru a putea controla toate microbuzele şi autocarele care făceau transport internaţional şi a putea avea o bază de date cu toţi cei care se întorceau din străinătate. Atunci, prefectul judeţului Neamţ a spus că îmi depăşesc atribuţiile.

De aceea, cer ferm Guvernului României să instituie măsuri de carantină urgentă la toate localităţile care se află pe graniţa cu judeţul Suceava. Este o măsură mai mult decât necesară, datorită faptului că vecinii noştri din Suceava au o rată extrem de mare a celor infectaţi cu acest virus ucigaş.”

1 comment

Leave a reply