duminică, septembrie 25

Interviul lui Zelenski, interzis în presă rusă de către autoritățile de la Kremlin. Ce a anunțat Serviciul Federal de Supraveghere al Comunicațiilor din Federația Rusă

0
484

Organul de monitorizare al comunicațiilor din Rusia a somat duminică presă rusă să se abțină de a difuza un interviu făcut cu președintele ucrainean Volodimir Zelenski și a declarat că a început o anchetă asupra celor care l-au intervievat pe liderul ucrainean.

Într-o scurtă declarație distribuită de organul de pază pe rețelele de socializare și postată pe site-ul său web, acesta a spus că o serie de posturi rusești au făcut un interviu cu Zelenski, transmite Reuters.

Autoritățile avertizează presa rusă să nu transmită un interviu cu Volodimir Zelenski

 


Zelenski vs Putin

Într-un comunicat ce fusese distribuit pe rețelele sociale și pe pagina oficială, Roskomnadzor (Serviciul Federal de Supraveghere al Comunicațiilor, Tehnologiei Informației și Mass-Media) spune că o serie de publicații rusești au realizat un interviu cu președintele Ucrainei, conform B1.ro

 

Procurorii ruși susțin că va fi prezentată și o opinie juridică despre declarațiile din interviu și despre legalitatea demersului de publicare.

 

De la începutul invaziei, Volodimir Zelenski a ținut discursuri  la mai multe publicații rusești.

Leave a reply