sâmbătă, noiembrie 26

Întâlnire cu al treilea om în stat din SUA la aniversarea a 18 de ani de la primul pas al României spre NATO

1
363

Delegația Senatului României condusă de Florin Cîțu a bifat azi o bornă mare, cea mai ”grea” până în prezent pe parcursul vizitei în SUA: întâlnirea cu Nancy Pelosi, președinta Camerei Reprezentanților.

”Întâlnire cu al treilea om în stat din SUA, în ziua în care se împlinesc 18 ani de când România a depus documentele de aderare la cea mai puternică alianță politico-militară din istorie, NATO!
Celebrăm 25 de ani de Parteneriat Strategic cu Statele Unite ale Americii. O discuție deschisă cu președintele Camerei Reprezentanților, Nancy Pelosi, despre importanța României în alianța transatlantică, despre includerea României în programul Visa Waiver și dezvoltarea capabilităților forțelor armate române. Am căutat împreună noi oportunități de dezvoltare economică pentru prosperitatea țărilor noastre, care să țină cont de dinamica regională actuală.”, a scris președintele Senatului României, pe pagina sa de socializare.

1 comment

  1. Redresor 48V 3 aprilie, 2022 at 09:02 Răspunde

    Acum o saptamana era al treilea om in stat, azi e o ruina. Ce cadere! Nu putea sta in banca lui? Macar Orban a avut o iesire in demnitate, pe cand la Cîțu nici colegii nu au asistat la anuntul demisiei…

Leave a reply