sâmbătă, septembrie 25

Instanţa a dispus suspendarea aplicării noii organigrame a administraţiei Fritz

2
114

Tribunalul Timiş a admis la termenul de judecată de luni cererea Sindicatului Liber al Angajaţilor (SLA) Primăriei Municipiului Timişoara, care a cerut în numele a 33 de salariaţi suspendarea noii organigrame a administraţiei Fritz, care a intrat în vigoare din data de 2 august.

Cei 33 de angajaţi au reclamat faptul că primarul a promovat noua organigramă fără dezbatere prealabilă, prin care sunt desfiinţate 80 de posturi, din care 10 sunt de conducere.


“Admite cererea de chemare în judecată modificată. (…) Suspendă executarea Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Timişoara nr. 237/15.06.2021 şi a actelor subsecvente emise în baza respectivei hotărâri (…), examenul de selecţie pentru numirea în noile funcţii publice a funcţionarilor publici din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiul Timişoara şi examenul de selecţie pentru încadrarea în noile compartimente a angajaţilor – personal contractual din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Timişoara”, arată hotărârea Tribunalului Timiş.

2 comments

  1. MAITRE 17 august, 2021 at 13:22 Răspunde

    Fritz , ce personaj , da ce sa faci daca vestul si Banatul e fruntea au ce le trebuie un neamt cu curu in sant care le face mucii haturi pana isi dau seama Fritz e Fritz.

Leave a reply