sâmbătă, noiembrie 26

INCREDIBIL: Rușii au înregistrări picante cu fiul lui Biden

0
855

O înregistrare în posesia căreia a intrat presa britanică, pare că îl surprinde pe fiul președintelui Statelor Unite ale Americii (SUA), Hunter Biden, mărturisindu-i unei prostituate că traficanții ruși de substanțe interzise i-au furat un laptop, în anul 2018, pentru a-l șantaja.

Jurnaliștii străini spun că ar fi vorba despre al treilea dispozitiv al lui Hunter Biden, care conținea e-mail-uri cu detalii despre relațiile comerciale ale fiului președintelui SUA în străinătate.

În clip, la minutul 03.40, Hunter Biden îi mărturisește prostituatei că autoritățile ruse știu despre raporturile intime dintre ei. Materialul a fost găsit pe hard-discul copiat de pe laptopul MacBook Pro, abandonat în atelierul de reparații din Delaware în luna aprilie a anului 2019, potrivit Daily Mail.

„Au înregistrări video cu mine făcând asta. Au înregistrări video cu mine făcând sex nebun”, i-a spus fiul președintelui SUA prostituatei. Acesta i-a mai mărturisit că traficanții ruși de droguri i-au furat laptopul, în anul 2018, pentru a-l șantaja.

Leave a reply