marți, ianuarie 25

INCREDIBIL: PSD bagă România și mai mult în criză, prin boicotarea formării Parlamentului!

1
1250

Conducerea PSD este e cale să dea o nouă lovitură României, după ce, din 2016 încoace, doar asta face partidul condus de Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă și, mai nou, Marcel Ciolacu.

Surse politice citate de Digi 24 spun că liderii PSD iau în calcul să boicoteze ședința de constituire a noului Parlament din cauza supărării legate de felul în care vor fi împărțite funcțiile de șefi de comisii de specialitate.

Dacă se va forma o coaliție anti-PSD de Dreapta, atunci PNL, USRPLUS și UDMR vor ocupa cele mai importante poziții din structura viitorului for legislativ.


Or, pentru a-i speria pe cei din coaliția majoritară, Ciolacu, Dîncu&co vor să blocheze formarea Parlamentului rezultat după alegerile din 6 decembrie.

Validarea celor două camere ale viitorului legislativ se face cu 2/3 din deputați și 3/4 din senatori, cu condiția ca toi să depună jurământul de credință.

Regulamentul Camerei Deputaților și al Senatului spune că parlamentarii care refuză să depună jurământul sunt invalidați, deci PSD își asumă un mare risc prin această amenințare.

Axa Tăriceanu-Dragnea-Ciolacu a protejat corupția politică

În plus, blocând formarea Parlamentului, PSD lovește o dată plus România din interior, mai ales în plină pandemie, cum a făcut de un an încoace, prin sabotarea Guvernului Orban și prin încurajarea populației să nu respecte măsurile de protecție anticornavirus.

De amintit că, după ce a ajuns la putere în urma alegerilor de acum 4 ani, PSD nu a făcut nimic bun pentru țară, din dorința lui Liviu Dragnea de a se juca de-a politica în interes personal.

Dragnea și-a dat jos trei guverne PSD – Grindeanu, Tudose, Dăncilă – cu scopul de a-și vedea aprobate măsurile pentru salvarea politicienilor cu dosare penale.

Din 2016 și până în 2019, România a pierdut trei ani și foarte mulți bani. Iar din 2019 când a venit la putere Guvernul PNL, PSD n-a făcut altceva decât să-l saboteze cu ajutorul majorității parlamentare formate din PSD, ALDE și Pro România.

În ciuda acestui dezastru, 30% din români au votat cu PSD și la ultimele alegeri din 6 decembrie, demonstrând că le place răul mai mult decât binele.

Sabotarea formării noului Parlament este ultima acțiune antinațională a PSD.

VEZI ŞI:

”Fauna” AUR la Cotroceni: trădători, bătăuși, circari, scandalagii. George Simion, de mână ”pe sub masă” cu baronii PSD

Ciolacu minte românii în față: ”Nu m-am întâlnit cu George Simion de la AUR”. Imaginile vorbesc de la sine

VIDEO Iohannis: Nu sunt încă întrunite condiţiile pentru desemnarea unui candidat pentru a forma un nou Guvern

Leave a reply