vineri, septembrie 24

Incredibil: Gâdea i-a tăiat microfonul lui Orban ca să-i dea cuvântul lui Ciolacu!

0
771

Antena 3 a avut exclusivitate la prezentarea rezultatelor alegerilor parlamentare și imediat după ce a dat publicității datele, i-a tăiat microfonul premierului Ludovic Orban pentru a-l lăsat să vorbească pe Marcel Ciolacu, liderul PSD!

Gâdea a făcut asta sub acoperirea rezultatelor prezentate de casa de sondare a lui Marius Pieleanu, în care PSD apare pe primul loc. Asta deși în alte măsurători PNL e pe primul loc.

Dar premierul Orban începuse să vorbească de la sediul PNL, alături de Rareș Bogdan și Robert Sighiartău, și după câteva secunde a apărut imediat și Marcel Ciolacu la sediul PSD.


Acesta a fost momentul în care Mihai Gâdea, aflat lângă Marius Pieleanu în stdioul Antenei 3, a întrerupt emisia de la sediul PNL pentru a-l promova pe Ciolacu.

Primele rezultate la alegerile parlamentare 2020 sunt cele exit-poll CURS-Avangarde, care au fost prezentate la ora 21.00, imediat după închiderea urnelor.

Marius Pieleanu, șeful Avangarde, a anunțat la Antena 3 că nu va exista o situație de egalitate între partidele aflate pe primele locuri.
Rezultatele alegerilor parlamentare 2020, exit-poll CURS-Avangarde, realizat pentru Antena 3, așa cum au fost prezentate ele la ora 21.00:
PNL – 29,1%
PSD – 30,6%
USR-PLUS – 16,4%
UDMR – 5%
Pro România – 5%
PMP – 5%
AUR – 5%

AUR, partidul susținut de Moscova din umbră, ajuta de români!

Urletele lui Vadim l-au inspirat pe George Simion, un personaj obscur, finanțat din surse la fel de obscure și promovat intens de propaganda rusă

Prezența redusă la vot a permis formațiunilor extremiste sau a celor cu nuclee dure să puncte la vot.

Ceea ce LUMEALIBERA.ro a anunțat deja în exclusivitate zilele trecute e pe cale să se întâmple: partidul rusofililor de la AUR (zis și ”Alianța Unirii cu Rusia”) este cu un picior în viitorul Parlament.

Trist este că românii au ajuns să parieze pe o forță politică antieuropeană, creată special pentru a destabiliza țara din interior, acesta fiind obiectul anunțat oficial de liderii de la Kremlin în frunte cu Vladimir Putin pentru țările considerate inamicele Rusiei, deci și pentru România.

Iată că, deși românii au suferit enorm de foame și de frig din cauza fostei Uniuni Sovietice, unii dintre ei mai vor o dată!

Marius Pieleanu, sociologul PSD, a anunțat ”codat” că AUR va intra în viitorul legislativ.

Marius Pieleanu, om de casă al Antenei 3, fericit să-i dea ”puiului PSD” condus de George Simion vestea cea mare

„Astăzi se naște un nou partid. Nu avem siguranța că el va fi reprezentat în Parlament, dar este un partid conservator creștin și care adună dacă vreți rezidual oameni care sunt nemultumiți de actuala elită politică”, a declarat Pieleanu la Antena 3, fără a nominaliza partidul lui George Simion și al Dianei Șoșoacă.

Informația privind accederea AUR în Parlament a fost dată inițial pe surse de ziariștii de la Podul, care citau sondajele făcute de liberali la ieșirea de la urne.

Leave a reply