Incredibil, dar adevărat: a candidat una pe post și a ieșit a doua

2
656

Deci, am trăit să o vedem și pe asta: să candidezi unul pe post și să nu iei concursul. Astfel, la sfârşitul lunii iulie, Ministerul Agriculturii a organizat concurs pentru funcţia de director din cadrul DAJ Olt. Singurul candidat înscris a fost Gabriela Andronie, care nu a reuşit să promoveze examenul

Și de parcă nu ar fi fost umilința mai mare vestea s-a repezit și-n presa locală: așa că cei de la gazetanoua.ro au aflat și au dat larmă, în tot județul.

Pe 29 iulie, Ministerul Agriculturii a organizat concurs pentru şefiile a 5 direcţii judeţene din ţară, Harghita, Hunedoara, Iaşi, Mureş şi Olt.

Gabriela Andronie, care ocupă funcţia de director din ianuarie 2020, a fost singurul candidat înscris pentru a prelua cu „acte în regulă” conducerea Direcţiei Agricole Olt. Din păcate, nota obţinută nu a fost suficientă, 52,2, minimul necesar pentru promovare fiind 70 de puncte.

„Am fost singurul candidat şi am ieşit pe locul doi. Nu am fost suficient de pregătită, am avut şi Recensământul, mi-am luat doar o săptămână de concediu. Aste e, poate altă dată, daca va mai fi”, a declarat, cu umor, pentru gazetanoua.ro, Gabriela Andronie.

Aceasta mai spus că va rămâne în continuare la cârma instituţiei, cel puţin pe perioada stării de alertă, plus alte 60 de zile după.

2 comments

Leave a reply