luni, septembrie 27

În plin sezon estival, plajele lărgite sunt goale, iar administratorii anunță că închid afacerile

0
120

 Incredibil, dar numai în România se ”poartă”: astfel, în plin sezon estival, plajele din Mamaia sunt goale. Din cauza problemelor generate de extinderea lor, turiștii au ales alte stațiuni de pe litoral. Unii administratori de plajă au anunțat că își vor închide afacerile.

Imaginile filmate, de către mai multe televiziuni,  pe mai multe porțiuni ale plajelor extinse din Mamaia arată că acestea sunt aproape goale. Foarte puțini turiști au ales această stațiune, după modificările aduse în acest an.


Turiștii și-au exprimat nemulțumirea încă de la începutul sezonului în legătură cu plaja lărgită de la Mamaia. Principala nemulțumire a fost legată de faptul că noile sectoare nu pot fi exploatate, așa că șezlongurile au fost așezate pe sectoarele vechi de plajă, adică la distanță de 150 – 200 de metri de apă. Turiștii au mai reclamat că nisipul este plin de scoici, dar și că apa devine brusc prea adâncă la câțiva metri de mal.

Așa se face că, puși în fața atâtor probleme, administratorii de plajă și-au exprimat dezamăgirea, iar unii au anunțat că își vor închide afacerea.

Leave a reply