IMAGINILE ZILEI (Ultima Oră): S.O.S. Cişmigiul

2
978

Imaginile din frontalul ştirii, dar şi din interiorul acesteia au fost făcute, ieri, nu mai târziu şi este chiar podul din Cişmigiu: domnule Nicuşor Dan... poate vedeţi şi dumnevoastră!

Domnule Orban, poate dacă vedeţi dumneavoastră pozele îl sunaţi pe actualul Primar General, nu de alta, tot se spune că sunteţi singura persoană căruia îi mai răspunde la telefon.

Dincolo de orice comentariu priviţi imaginile unui Cişmigiu, în care şi-au purtat paşii, atâţia mari oameni ai acestei ţări.

PARCUL CISMIGIU – SEPTEMBRIE 2021- FOTO: Cristi Voinea

Comentariile nu au întârziat să apară:

Cismigiu…grădina istorică…parcul nostru drag…. Nici nu mi găsesc cuvintele . Unde ești … “ Directore”?”

Şi nu uitaţi… Bucureşti – SEPTEMBRIE 2021

2 comments

  1. mircea 18 septembrie, 2021 at 20:08 Răspunde

    lasa ca asa va trebuie,ati lasat pa tranimea proletara sa-si puna in fruntea dregatoriilor numai loazele lor. vezi Basescu,Iohannis,Orban(astia e urmasi da securisti100%) ei e obisnuiti cu mirosul de hazna,asa a ajuns orasul din ***MICUL PARIS***,,,,Marea Hazna”’era fericire mare pa mucuresteni cand au reusit sa fure la urne si sa-i numeasca pa Clotildasi Mucusor,Aplaudau cand la condamnat pa Dragnea pentru niste inchipuiri,asta vara Mucusor bagase caldura si pe trotuare acum sa vezi cand o sa vina frigu si o sa faca regularizare.

    • LUCA 18 septembrie, 2021 at 20:20 Răspunde

      NU IMPARTASESC ACEASTA OPINIE… CISMIGIUL, MIRCEA ESTE ISTORIA ACESTUI ORAS… NU ARE NIMIC DE-A FACE CU PROPAGANDA COMUNISTOIDA, PE CARE O FACI! SIMPLU..SI ATAT.

Leave a reply