sâmbătă, noiembrie 26

Iată ce a pățit Mihai Gâdea de la Clotilde Armand

1
765

O stire de ultima oră arată că Mihai Gadea, dar si alți realizatori tv ar putea rămâne fără fonduri fara posturile lor tv. Cum s-a ajuns în această situație?

Conform celor de la gazetacivica.ro  ”pe vremea cât la sectorul 1 a fost primar PNL-istul Andrei Chiliman și ulterior PSD-istul Daniel Tudorache, în conturile antenei3 au fost „pompate” milioane de euro. După preluarea mandatului, Clotilde Armand a stopat orice virament către antena3. De asemenea au fost stopate și viramentele către RTV, Realitatea și B1 TV. În situația lui Mihai Gâdea se află și jurnaliștii celorlalte emisiuni mai sus enunțate, dintre care enumerăm:  Andreea Crețulescu, Laurențiu Botin, Silviu Mănăstire, etc.”

” Aceste posturi TV au încasat milioane de euro și de la ministerul sănătății. Și la ministerul sănătății, „robinetul” prin care se pompau bani către aceste televiziuni a fost închis de Vlad Voiculescu și este menținut închis și de actualul ministru, Oana Mihăilă.” mai arată același site

Pe surse mediatice se știe că, Mihai Gâdea are un salariu de 15.000 de euro pe lună, plus încă 10.000 de euro pe care îi are la dispoziție lunar.

1 comment

Leave a reply