SUA: Republicanii vor organiza joia viitoare prima audiere a anchetei de destituire a lui Biden

0
1059

Republicanii din Camera Reprezentanților vor organiza prima audiere a anchetei de destituire care investighează acuzațiile de corupție și abuz de putere împotriva președintelui Biden joia viitoare, a aflat Fox News.

Comisia de supraveghere a Camerei, condusă de președintele James Comer, republican din Kentucky, este posibil să ceară săptămâna aceasta citarea documentelor bancare ale lui Hunter Biden și James Biden.

Audierea de săptămâna viitoare va fi prima audiere de când președintele Camerei, Kevin McCarthy (R-CA), a oficializat săptămâna trecută o anchetă de destituire.

Cu toate acestea, Fox News a fost informat că această audiere nu va călca neapărat pe un teren nou. Va fi pur și simplu o revizuire a probelor existente și va explica stadiul anchetei, au declarat surse familiare.

De asemenea, potrivit sursei citate, Comisia de supraveghere intenționează să ceară în această săptămână citarea înregistrărilor bancare ale lui Hunter Biden și James Biden.

În ceea ce privește calendarul anchetei generale, Fox a aflat că liderii ar dori să o încheie înainte de sezonul primar.

Biden se confruntă cu acuzații potrivit cărora ar fi fost implicat în afaceri străine puse la cale de fiul său, Hunter Biden, care i-ar fi promis tatălui său că își va folosi funcția publică pentru a acorda favoruri în schimbul unor plăți.

Leave a reply