Hoardele anarhiste pro-Trump, blocate pe Facebook în timp ce Biden vede victoria

0
1031

Candidatul Partidului Democrat se apropie cu pași mari de victoria oficială pentru președinția Statelor Unite ale Americii. Marile trusturi de media de peste Ocean anunță deja iminentul succes al lui Joe Biden în fața actualului președinte.

”Biden vede 270” de voturi

”Biden vede 270”, titrează mare CNN, o versiune scurtă a știrii că opozantul lui Donald Trump este foarte aproape de a aduna cele 270 de voturi electorale necesare pentru a atinge minimul necesar.

În ultimele ore, pe măsură ce s-au deschis tot mai multe voturi prin corespondență, Joe Biden a luat avans în statele Arizona și Nevada și a tăiat din avantajul lui Trump în Georgia și Pennsylvania.


Dacă va câștiga Nevada (6 electori) și Arizona (11 electori), la cele 253 de voturi deținute deja acum de Joe Biden (față de 213 ale lui Trump) se vor adăuga 17 voturi necesare pentru a însuma cele 270 de electori.

Iar realitatea arată că în Nevada și Arizona, avansul lui Biden a crescut pe măsură ce s-au numărat tot mai multe voturi prin corespondență.

Îndemnuri la violență și delegitimarea votului

Pe măsură ce victoria lui Joe Biden devine tot mai clară se coagulează tot mai clar grupurile anarhiste care îl susțin pe actualul președinte.

Facebook a anunțat joi că a închis un grup din ce în ce mai mare de susținători ai lui Trump, unde se împărtășeau comentarii violente și afirmații nefondate conform cărora democrații furau alegerile prezidențiale.

În după-amiaza acestei joi, grupul „Stop theft” care a cerut acțiuni la fața locului „pentru a proteja integritatea votului” adăuga 1.000 de membri noi la fiecare 10 secunde și ajunsese la 365.000 doar pe tot parcursul zilei de joi.

“A fost organizat pentru a delegitima procesul electoral și am văzut apeluri îngrijorătoare de violență”, a spus o purtătoare de cuvânt a Facebook, care a încadrat închiderea grupului în măsurile rețelei sociale în această perioadă de “tensiune ridicată”.

VEZI ȘI:

Ziua în care SUA încep vindecarea după ”pandemia” Trump. Biden rămâne să facă America Great Again

Trump, primul președinte din istoria SUA care acuză SUA că fură alegeri. Imaginea Americii, distrusă

Marile posturi TV din SUA au tăiat transmisia când Trump a început să mintă în direct!

Mesaj tranșant pentru Trump din partea lui James Baker, fostul secretar de stat din vremea lui Bush jr.

Magnatul Fox News i-a închis telefonul în nas lui Trump! Acesta îi ceruse lui Murdoch să nu-l dea câștigător pe Biden

Leave a reply