Haos la benzinării: la cele din Republica Moldova

0
476

Partidul ȘOR și  al Socialiștilor au generat haos la benzinările moldovene,  pentru a da vina pe Maia Sandu. Replica Primului Ministru moldovean, Natalia Gavrilită, nu a întârziat a apărea, domnia sa declarând în acest weekend că:

În preajma campaniei electorale, partidul ȘOR și partidul socialiștilor au schimbat această lege în speranță că vor genera haos și deficit la pompele de petrol și că oamenii vor da vina pentru aceasta pe Maia Sandu.

Planul lor a eșuat chiar dacă, într-adevăr la mai multe stații de alimentare, am văzut că au apărut deficit de motorină și chiar limitarea volumelor de combustibil care puteau fi achiziționate. De aceea noua guvernare vine să corecteze rapid, de urgență problemele făcute de specialiști cu această lege”

Partidul „ȘOR” (PPȘ) este un partid politic din Republica Moldova, care reprezintă interesele populației rusofone. Liderul partidului este controversatul om politic Ilan Șor, iar președintele de onoare este Valeri Klimenko. Partidul a fost înregistrat oficial, în octombrie 1998.

 

Leave a reply