duminică, martie 26

Gorghiu: „Sper ca Nicolae Ciucă să candideze pentru Preşedinţia României şi să o câştige”

0
184

Șefa interimară a Senatului, liberala Alina Gorghiu, a declarat că speră ca liderul PNL să candideze pentru președinția României și să câștige alegerile din 2024. 

„Ne-am căutat în ultimii doi ani de zile lideri şi cred că am găsit un lider care va rămâne pe fotoliul de preşedinte al PNL până după alegerile prezidenţiale. Vedem după, ce se întâmplă, dar sper eu ca preşedintele Ciucă să nu mai rămână la partid şi să candideze pentru Preşedinţia României şi să o şi câştige”, a spus Alina Gorghiu, potrivit News, precizând că a vrut să omoare orice scenarii care presupun turbulenţe în interiorul PNL, motivând că acestea nu există.

Potrivit protocolului PNL, candidatul formațiuniii politice pentru alegerile prezidențiale este președintele partidului, scrie adevarul.

Liberala a subliniat încă de la finalul anului trecut că premierul Nicolae Ciucă este prima opțiune a PNL pentru candidatura la alegerile prezidențiale, arătând însă că liberalii au mai multe variante.

La preluarea funcției de preşedinte al PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, fiind întrebat dacă va candida la alegerile prezidenţiale din 2024, că nu poate da un răspuns în prezent, iar principalul cuvânt îl are partidul din care face parte, care va decide în forurile statutare.

Leave a reply