Gorghiu: „Comisia condusă de Dan Motreanu se va ocupa de strategia PNL”

0
278

Comisia înfiinţată la nivelul PNL, condusă de Dan Motreanu, se va ocupa de strategia partidului pe termen scurt, mediu şi lung, în perspectiva anului electoral 2024, şi nu are legătură cu coaliţia de guvernare, a declarat, miercuri, preşedintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu.

„Nu este o comisie propriu-zis de tranziţie, este acea comisie care se va ocupa de strategia partidului, pe termen scurt, mediu şi lung. Acea comisie este condusă de colegul meu vicepreşedinte, Dan Motreanu, care are ca atribuţii strategia PNL. Nu are legătură cu coaliţia, este vorba strict de PNL. Dar, sigur, momentele vor fi acestea – până la rotativă ce avem de făcut, cum gestionăm acest moment, pentru că nu trebuie să ne ascundem există şi la nivelul Partidului Naţional Liberal anumite îngrijorări cu privire la această rotativă, pentru că ne dorim cu toţii să asigure în continuare coaliţia stabilitatea României şi o guvernare eficientă”, a precizat Gorghiu, citată de agerpres.

Aceasta a mai spus că, atunci când s-a înfiinţat această comisie, ideea a fost şi de pregătire a anului electoral 2024: „Cum îl tratăm, care vor fi temele, care sunt mesajele pe care le aşteaptă electoratul de la PNL”. „Eu cred că este benefic să avem un grup de lucru, o comisie care să gândească toate aceste lucruri în perspectiva anului 2024 şi în perspectiva paşilor care vor urma în viaţa publică.

Leave a reply