Gigi Becali, făcut „escroc“ de fostul său avocat

1
344

Florin Gâtejan, fostul avocat al lui Gigi Becali, a declarat, miercuri, că omul de afaceri din Pipera și-a înscenat o problemă de sănătate pentru a ieși din penitenciarul Poarta Albă. Gâtejan l-a făcut escroc pe finanțatorul FCSB.

Fostul avocat al lui Gigi Becali a făcut miercuri dezvăluiri senzaționale de pe vremea când Gigi Becali se văita că trebuie operat la coloana cervicală, cerând să iasă din închisoare.


 „Maică-sa e înger, într-adevăr. Din cauza lui eu am plâns când era arestat. Se făcea banditu’ așa că e cocoşat. N-ai văzut că scria medico-legal?!  Câţi bani a dat ăsta… Și că e suferind, că trebuie să-şi facă operaţie, că în trei zile moare. De unde? Vrăjeală. Și purta un gâtar d-ăla”, a declarat Florin Gâtejan la GSP Live.

Fostul avocat al lui Gigi Becali a continuat adezvăluirile despre omul de afaceri, scrie Gândul.ro.

  • „El a nenorocit Poarta Albă”

„Nu avea nici pe dracu, ce să aibă?! El a nenorocit Poarta Albă (penitenciar – n.r.), i-a viciat pe ăia acolo, dar n-are importanță. «Băi escrocule, nu te doare nici glezna, o faci pe maică-ta să plângă» (…) La prima întrerupere de executare dansa de rupea machidonește”, a mai declarat Florin Gâtejan.

In 2014, în timp ce era închis la penitenciarul Poarta Albă, Becali a încercat să-i convingă pe magistraţi să-l lase liber pentru 3 luni, pentru a se opera la coloana cervicală.

1 comment

Leave a reply