duminică, noiembrie 28

Ghinea, atac dur la Nicușor Dan: ”Stă într-o debara și este un fel de Mesia”

0
574

Cristian Ghinea, ministrul Fondurilor Europene, îl atacă dur pe Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, într-un  interviu pentru SpotMedia.ro.

”Nicușor Dan stă într-o debara și este un fel de Mesia. Nu vorbește cu nimeni, nu dă telefoane, nu răspunde la telefoane și dă bule. Toată lumea trebuie să stea drepți și să execute că dă el bule. E absolut scandalos că pe 19 aprilie i-a prelungit mandatul directorului Spitalului Foișor”, afirmă Cristian Ghinea.


Ghinea mai spune că nu va fi de acord cu dezbaterea în coaliție a crizelor de la București și Iași.

„Mă voi opune să aducem pe masa coaliției, și așa foarte complicată, faptul că nu se înțeleg la Iași, la București. Să ții o coaliție funcțională cere un efort și o răbdare fantastice, un ficat rezistent la surprize. Dacă începem să aducem pe masa coaliției problemele din orașe, atunci să te ții!”, mai spune Cristian Ghinea.

Atacul la PNL, via Nicușor Dan, vine la doar câteva zile după ce liderii coaliției s-au angajat să nu se mai certe în public și să dea prioritate proiectelor de guvernare pentru care a fost instaurat Cabinetul Florin Cîțu.

La doar trei zile însă, consilierii USRPLUS din Iași au blocat orașul, refuzând să voteze bugetul, iar miercuri s-a întâmplat la fel la București.

Premierul Cîțu și vicepremierul Dan Barna au promis să vor rezolva rapid aceste crize din primele două mari orașe ale României, dar mesajul lui Cristian Ghinea arată că nu va fi simplu.

 

Leave a reply