luni, septembrie 27

George Simion îl somează pe directorul ANRE să vină la raport

0
50

George Simion s-a năpustit asupra diretorului ANRE, în contextul în care sunt programate pentru săptămâna viitoare ședintele în comsiile speciale de anchetă pe energie. Liderul AUR, George Simion, trecând la acest subiect, a cerut public, în plenul Parlamentului, ca actualul director ANRE să fie prezent la ședințele comisiilor de anchetă de săptămâna viitoare și să-și justifice salariu de 12.000 de euro.

“Legat de comisia de anchetă pe care a propus-o grupul reunit parlamentar PSD, noi suntem de acord pentru această comisie de anchetă. Dorim ca funcționarea ei și activitatea ei să înceapă cât mai curând. Înțeleg că în Parlament nu se lucrează luni și de aceea marți este ziua cea mai protrivită să accelerăm acest proces.


Totodată, marți, odată cu comisia de anchetă, trebuie să se voteze în plenul reunit al celor două camere și moțiunea de cenzură, fie că vrem sau nu vrem, asta spune Constituția. Referitor la comisia de anchetă pe energie, este foarte important ca să fie invitat în plenul reunit și propun chemarea în plenul reunit al celor două camere a președintelui ANRE, care are un salariu care ajunge undeva la 12.000 de euro.”, a spus George Simion.

Leave a reply