sâmbătă, iunie 15

George Simion derapaj : ”Jurnalişti soioşi”

4
692

George Simion, copreşedinte AUR, a avut un derapaj la adresa jurnaliştilor de la G4Media. Nemulţumit de titlul unui articol publicat de aceştia, Simon i-a catalogat drept „soioşi”.

Presupunem că, această insulta se adresează însă nu doar jurnaliştilor de la G4Media, ci în genere, tuturor celor care nu apreciază retorica celor de la AUR.

Concret, Simon a distribuit articolul cu titlul „Patriarhul Daniel şi Preşedintele Academiei Române, Ioan Aurel Pop, au aplaudat un discurs de tipul celor de la AUR: ‘Să ne luăm libertatea înapoi, ca să ne putem lua ţara înapoi'” şi şi-a însoţit share-ul de următoarea postare: „Măcar discursul de tip AUR este apreciat de oameni valoroşi nu de jurnalişti soioşi. Voi apreciaţi?”

4 comments

 1. MAITRE 19 august, 2021 at 12:26 Răspunde

  Inreresanta abordare ,cred insa ca de cele mai multe ori cei care scriu si relateaza in presa anumite evenimente uneori isi pierd din deontologia profesionala si devin partinitori unei parti sau alteia.

  Uneori cei din presa relateaza cu lux de amanunt declaratiile politice si anumite comportamente care pot fi interpretate si unii se supara.

  Cuvintele spuse sunt ca niste cutite care lasa urme adanci , odata spuse nu le mai poti retrage orice ai spune odata ce ai taiat ceva ramane taiat si chair daca in timp se poate vindeca ramane urma unei taieturi.

  Cu un cuvant zidesti pas cu pas incet cu incet un ideal , mai apoi poti fi propriul tau dusman atunci cand pierzi sirul cuvintelor de aceea un cuvant nepotrivit folosit la nervi distrugi tot ce ai zidit in timp, distrugi IDEALUL.

  Odata am ucis o vrabie , am tras cu prastia in ea si am lovit-o, pe urma o zi si o noapte intreaga am tot plans-o si am tot jelit-o …. degeaba mi-a spus , degeaba mai plangi ce ai omorât, omorât rămâne.

  • COSTACHIEL 19 august, 2021 at 13:06 Răspunde

   Măi Maitre-șorule, deci cu cine țzii dta? Cu (H)aurel, sau cu presa? Nu de alta, dar nu poti fi si cu sufletul in rai, si cu dansa, pe malai?! Asta daca ma-ntelegi… cum si ce…

 2. Luca 19 august, 2021 at 13:09 Răspunde

  Nu achiesez la o astfel de parere, ca cea lui Maitre Cumetre. La Simion e vb despre cei 7 ani, de acsa, dar si despre o cultura totala, politica… LIPSA.Deci, despre cine si ce vorbim?!

 3. Marian Frātutu 19 august, 2021 at 15:54 Răspunde

  Acest jeg uman începe sā descopere în ce latz si-a bāgat gâtul , dupā un pic de lins din borcanul cu miere. Si ce-l mai asteaptā !
  Deja l-au lāsat rābdārile , cum se zice la tarā. CINE TRAGE SABIA DE SABIE PIERE !
  Uneori deodatā , alteori câte-un pic zi de zi !
  Dā-l naiba , de-acum e neica-nimeni !

Leave a reply