miercuri, septembrie 22

George Mihăiță riscă închisoarea

0
49

Pe 30 iunie anul acesta, actorul George Mihăiță era arestat de polițiști, după ce avusese loc un accident în centrul Bucureștiului. Primele informații spuneau că, celebrul actor era sub influența alcoolului la momentul producerii accidentului.

După testul făcut la fața locului se afla că ar fi avut o alcoolemie de 1.05 mg/l. Ca urmare actorul rămânea pentru 90 de zile fără permisul de conducere. Astăzi datele furnizate de IML arată o alcoolemie și mai mare în raport cu cea depistată inițial.


  • Celebrul actor riscă astăzi 2 ani de închisoare

Au trecut aproape patru luni de la incidentul în care George Mihăiță a fost implicat. Conform informațiilor proaspete venite de la IML, după recoltarea probelor de sânge, alcoolemia actorului ar fi fost mult mai mare decât cea anunțată inițial.

Specialiștii de la IML spun, conform PRO TV, că celebrul actor George Mihăiță ar fi avut o alcoolemie de 2,5 la mie. În seara cu pricina, lui George Mihăiță i s-au recoltat două probe de sânge. Sursele spun că prima probă ieșise cu 2.56 la mie. La o oră după, o nouă analiză ar fi indicat 2.37 la mie.

Dacă în comunicatul inițial dat de Brigada Rutieră se vorbea de 1.05 mg/l, se cosntată că de fapt alcoolemia lui George Mihăiță era dublă.

În conformitate cu legislația în vigoare, în acest caz actorul riscă cel puțin doi ani de închisoare. Dosarul a fost deja înaintat de către procurori, conform surselor. Acum George Mihăiță riscă să fie judecat și trimis în închisoare.

Leave a reply