Gelozia prostească a Ramonei Bruynseels, aleasa lui Dan Voiculescu: o atacă pe Maia Sandu pentru relația cu PNL

0
1092

Nici n-a apucat bine președintele ales al Republicii Moldova să spună pe cine susține la alegerile din România de pe 6 decembrie că au și început să sară la gâtul ei cei deranjați de anunțul primei românce ajunse în funcția supremă în stat.

”Am ascultat cu puţină suprindere, recunosc, declaraţia preşedintelui ales Maia Sandu, care ne-a  spus că susţine PNL în aceste alegeri. Este firesc să existe afinităţi între partidul dânsei şi PNL însă relaţia noastră cu Republica Moldova depăşeşte limitele politicului, este un proiect naţional adresat fiecărui suflet de român. Această relaţie nu are nevoie de politizare şi de încărcătură ideologică pentru a rămâne un proiect naţional”, a scris Ramona Bruynseels pe Facebook.

Bruynseels este fosta aleasă a mogulului Dan Voiculescu pentru candidatura la președinția României. Prin desemnarea ei, anul trecut, drept candidată la Palatul Cotroceni, ”Felix” a vrut să imite în avans exemplul Maiei Sandu din  Republica Moldova, dar experimentul nu i-a reușit.

Din acest motiv, după ce românii n-au pus mai deloc ștampila pe aleasa lui în alegerile prezidențiale din 2019, a venit acum și răzbunarea: Ramona Bruynseels, care și-a făcut între timp și un partid cu nume complicat ca și al său – RE: START ROMANIA – a atacat-o pe Maia Sandu pentru că și-a declarat susținerea pentru PNL.

”O sfătuiesc cu mult drag şi înţelegere să nu se lase atrasă într-un astfel de joc, ci să rămână deasupra lui”, spune fosta candidată la Preşedinţie.

Singurul joc murdar este cel pe care l-a făcut chiar ea, încercând să înșele România, prin candidatura din partea unui fost turnător al Securității.

Ramona Bruynseels și Dan Voiculescu

Acest atac la Maia Sandu amintește o dată în plus de rolul malefic al mogului Voiculescu, dar arată și un soi de gelozie politică față de o învingătoare.

Ce face Maia Sandu, în schimb, față de Bruynseels, este cu adevărat onorabil și corect: acționează ca partener loial în cadrul familiei popularilor europeni.

Preşedintele ales al Republicii Moldova Maia Sandu şi-a exprimat susţinerea luni pentru PNL la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

”În Republica Moldova locuiesc mulți cetățeni care au și cetățenia României și îndemnul meu este să meargă la vot, să se protejeze, să își pună mască și să respecte toate regulile de protejare, dar să meargă la vot. În raport cu susținerea în aceste alegeri, eu încă câteva săptămâni sunt parte a Partidului Acțiune și Solidaritate și vă amintesc că PAS face parte din aceeași familie europeană, din Partidul Popular European, împreună cu PNL și, în mod firesc, PAS, noi, susținem PNL în aceste alegeri”, a declarat Maia Sandu, într-o conferință de presă.

VEZI ŞI:

Ministrul Sănătății din UK, gata să se vaccineze anticoronavirus, în direct, la TV!

Rușii de la SPUTNIK îl laudă iar pe Ponta. Sondajul care ridică în slăvi Pro România și îngroapă PMP-ul lui Traian Băsescu

Rareș Bogdan: ”Vrem PMP în viitorul Guvern, Robert are loc în orice Executiv”. Turcescu: ”Nu vrem cu USR în noul Cabinet”

VIDEO. Ana Birchall: ”La Mulți Ani, frumoasă Bucovină!”

Leave a reply