duminică, martie 26

Gândul a dat în judecată PSD Sector 1

0
715

Conform unor documente depuse, recent, într-un dosar de la Tribunalul București, Organizația PSD Sector 1, prin președinte Daniel Tudorache, a semnat, în martie 2020, un contract de 200.000 de euro pentru a cumpăra ”spațiu publicitar” la câteva site-uri de presă din România, toate aparținând Trustului de Presă Gândul.

Raportul media indică faptul că, în cadrul acestui contract, două dintre site-urile din acest grup au publicat 41 de articole pentru care nu există marcaj de publicitate.

Articolele i-au făcut propagandă lui Tudorache și i-au oferit platforme pentru a-și ataca adversarii politici înainte de alegerile locale. În final, PSD Sector 1 nu a achitat facturi de peste 375.000 de lei pentru apariția acestor materiale, iar firma cu care a încheiat contractul s-a adresat Tribunalului București pentru a-și încasa banii.

Dosarul dezvăluie, indirect, o legătură între patronul societății păgubite de PSD și una dintre persoanele implicate, în februarie 2020, în scandalul filajului unor jurnaliști și magistrați.

În iulie 2021, societatea Adv Web TV SRL București a dat în judecată PSD Sector 1, cerând judecătorilor să oblige pârâta la plata sumei de 375.745,80 lei.

Leave a reply