Gâdea îl atacă pe Orban după ce premierul a spus că Antena 3 apără infractorii

3
1804

Premierul Ludovic Orban a pus la punct Antena 3, după ce aceasta a aruncat pe piață imagini de la Primăria Sectorului 1, condusă încă de Dan Tudorache (PSD), care reclamau o pretinsă fraudă ce ar fi fost comisă de echipa care a susținut-o pe Clotilde Armand.

Imaginile nu demonstrau absolut nimic ilegal, deși Antena 3 le-a difuzat sub tema ”frauda USR de la sectorul 1”

Ludovic Orban a spus despre așa-zisele dezvăluiri de la televiziunea lui dan Voiculescu că ”marea bombă mediatică a fost un mare fâs”.

”E o obişnuinţă ca la postul respectiv de televiziune infractorii să fie prezentaţi oameni cinstiţi şi oamenii cinstiţi să fie prezentaţi ca hoţi”, a mai declarat premierul.

Replica lui Mihai Gâdea a fost deplorabilă.

”Domnule Orban, chiar așa? Când un om era în exercițiul funcției și era ministrul Transporturilor, același aparat de propagandă, dar erau alții în față, era colonelul Turcescu și îl acuzau pe ministru că a lovit un copil, fiind beat la volan. Noi, aici, am considerat că domnul Orban era supus unui linșaj și l-am apărat. Domnul Orban zice că noi prezentăm oamenii necinstiți ca fiind cinstiți și oamenii cinstiți ca fiind necinstiți. Poate am greșit atunci când l-am apărat pe domnul Orban. Poate atunci am prezentat oamenii necinstiți ca fiind cinstiți. Aparatul de propagandă, așa numiți postul nostru de televiziune. Domnule Orban, aveți ceva să ne spuneți? Am greșit noi atunci când zile în șir vă acuzau că ați condus beat și ați lovit un copil, am prezentat noi atunci un om necinstit ca fiind cinstit?”, a spus Mihai Gâdea.

Într-adevăr, Antena 3 l-a apărat atunci pe Ludovic Orban, dar pentru că PNL-ul era condus de Tăriceanu, la acea vreme, și devenise o anexă a PSD.

Relația Antena 3-Tăriceanu-PSD-Voiculescu explică de ce Orban nu a fost atacat la acel moment, nicidecum moralitatea postului TV.

În plus, nu are nicio relevanță că, în trecut, Antena 3 l-a apărat pe Orban când, în prezent, Antena 3 face jocul celor de la care a luat bani la greu (Firea, Tudorache, PSD), cu același scop: apărarea partidului care garantează hoția.

În acest spectacol grotesc s-a mai înscris un alt mare ”fâs”, vorba lui Ludovic Orban: convorbirile lui Nicușor Dan cu reprezentanții unei firme pe care Antena 3 o considera parte din grupul rechinilor imobiliari.

Doar că Nicușor Dan nu le promitea nimic respectivilor, dimpotrivă, le spunea să respecte legea. Detalii, AICI.

VEZI ȘI:

”Madam Usturoi” îl umilește pe Ponta: “Trebuie să cred şi eu în partid, nu doar partidul în mine”

Întâlniri de cel mult 6 persoane și închiderea localităților. Spania strânge din nou cureaua măsurilor anti-COVID

Hoțul strigă hoții

Era omul lui Voiculescu! Barna și Clotilde, război total cu ”televiziunile de casă ale PSD” și primarul Tudorache

3 comments

Leave a reply