miercuri, decembrie 8

Gabriel Oprea ar fi agresat-o sexual pe Laura Codruţa Kovesi?!

0
487

Gabriel Oprea a încercat să o violeze pe Laura Codruţa Kovesi în biroul lui Ceaușescu de la Ministerul de Interne cu câteva săptămâni înainte de moartea polițistului Gigină, dezvăluie strictsecret.ro.

Exact acum 6 ani,  cam pe vremea asta, si cu o luna inainte de moartea in misiune a politistului Bogdan Gigina, ministrul de Interne de atunci, Gabriel Oprea, era pe cai mari: nu ii comenta nimeni in front, toti se temeau de el si ii acordau plecaciuni mieroase.


Cu atat mai inexplicabila a fost eliminarea atat de rapida a lui Oprea din “sistem”, in urma accidentului in care politistul Bogdan Gigina a murit in misiune.

Dar cineva important din Romania nu a dorit acest lucru, ba chiar a insistat feroce pentru eliminarea cat mai rapida a lui Oprea din functie si din politica: Laura Codruta Kovesi.

  • Povestea – pe scurt

Cu  doar cateva saptamani inainte de accidentul lui Gigina, la biroul lui Oprea din sediul Ministerului de Interne, birou ce i-a apartinut lui Ceausescu si unde acesta lucra in cladirea Comitetul Central, ministru Oprea a tinut un chiolhan cu cativa oameni alesi personal de acesta, unde s-au mancat lucruri fine si s-a cam… baut.  Usita din biroul lui Ceausescu da spre un apartament privat dotat cu tot ce trebuie, inclusiv cu toaleta si dus.

Locul prezumtivei întâmplări

Participantii la chiolhan au plecat unul cate unul si la chef au mai ramas doar Oprea si Laura Kovesi, care a zis ca mai sta la un pahar de vin, dar ca merge pana la baie sa se aranjeze.

Putin “lovit” de vin, Oprea a inteles din vorbele LCK altceva si a devenit febril. Pentru “cunoscători”, Gabriel Oprea, in ciuda fetei sale, se crede un “mic-mare macho”.

Intamplator, LCK a zabovit mai mult la baie, asa ca Oprea pur si simplu a navalit peste ea.

Femeia a rămas socata. Lucrurile au devenit si mai “gingase”, cand Oprea a agresat-o fizic pe Kovesi, cu ochii incetosati de dorinta. Daca LCK ar fi fost firava, si nu baschetbalista, ca si constitutie fizică, se prea poate să nu fi scapat din “ghearele” lui Gabi Oprea.

Asa că, LCK s-a simtit atat de suparata si de jignita, incat a transmis tututor greilor din “sistem”,de la acea oră, inclusiv lui Florian Coldea, ca Oprea e “mort” pentru ea, iarasta, in ciuda scuzelor si insistentelor pentru impacare.

Cateva zile bune, greii din “sistem” nu au dat semnale ca ar intelege situatia si avertismentele lui Kovesi, dar ea a plusat si a spus ca se ocupa personal de Oprea, daca “sistemul” nu il elimina. “

“Norocul”  situaţiei a fost accidentul lui Gigina, care a fost folosit drept motiv oficial pentru ca si “baietii” sa ii spuna lui Gabi Oprea ca e vremea sa plece.

Leave a reply