Gabi Firea îl atacă pe Nicușor Dan pe tema tramvaielor STB

0
959

Câteva zile după ce o instanță de judecată a dat dreptate producătorului Electroputere VFU în disputa cu Primăria Capitalei, privind achiziția a 40 de tramvaie de către STB, Gabriela Firea a lansat un atac la adresa lui Nicușor Dan pe această temă.

Fostul edil șef al Bucureștiului a reamintit faptul că Primăria Capitalei și Societatea de Transport București (STB) sunt obligate de o instanță de judecată, definitiv, să cumpere 40 de tramvaie produse la Pașcani, după ce Nicușor Dan a cerut anularea achiziției, fără motive întemeiate.

„Ghinion pe capul bucureștenilor să fie conduși de un primar PNL-USR Plus care și-a făcut un scop din a bloca totul! Suntem într-o situație incredibilă în București: Primăria Capitalei și STB sunt obligate de o instanță de judecată, definitiv, să cumpere 40 de tramvaie românești. Sună ciudat, în condițiile în care în București circulă tramvaie vechi de 30-40 de ani. Mai bine spus, a fost nevoie ca un judecător să decidă că este nevoie de tramvaie noi, nu cum a decis Primarul General la începutul anului. Nicusor Dan a cerut anularea achiziției tramvaielor românești, produse la Pașcani, fără motive întemeiate, doar pentru că licitația a fost organizată pe când eu conduceam Primăria Capitalei”, susține Firea într-o postare pe Facebook.

Leave a reply