Fritz, afară cu bestia lui Robu! Șeful Piețelor din Timișoara, atac antisemit la noul primar și la Klaus Iohannis

3
2277

Incredibil ce specimene au trăit atâția ani pe picior mare, pe banii oamenilor, trădând România și valorile ei prooccidentale! E plin aparatul de stat de acești ”travestiți” ajunși în funcții, fără competență, fără cultură, fără bun-simț, fără nimic în afară de ură, ignoranță și cumetrie balcanică.

Este și cazul unui veritabil derbedeu public propulsat ditamai șeful Piețelor din Timișoara, care n-a mai răbdat văzând că la Primărie a venit alt șef decât fostul său protector, ex-primarul liberal Nicolae Robu, și a izbucnit antisemit:

„Am obosit de Iohannis, urăsc trădătorii, importatorii de spioni. Îmi este dor de traci. Ne-am falsificat și manualele de istorie, în cărți i-am bătut pe toți! Real, i-am trădat pe toți și am plătit tribut.


Vrem șomeri, îi avem și pe ăia. I-ați votat, voi ăia frustrați din spatele calculatorului, pe care noi băieții îi mai paletam. Ei erau doar masă de manevră… Iohanis, Orban etc, ca și acum. (…) Râde țara de noi. Am cedat Timișoara unor personaje virulente, pe care obișnuiam să îi batem în școală și cărora le furam mâncarea, lucru normal înainte de 89…

De ce toți candidații și așa zis învingători au nume de evrei? Păcat că în SRI există Diviziunea A, apărarea Constituției… Unde sunteți colegii mei, să apărăm Constituția. Unde sunt Bănățenii demni?  Au ajuns să ne conducă homosexualii? Va place? Ar trebui să se desființeze SRI! Au învins serviciile secrete externe…”, a scris pe Facebook Ioan Nasleu, preopinentul groazei de la Timișoara, supărat că justiția l-a validat definitiv ca primar pe Dominic Fritz.

Nicolae Robu l-a ținut ”pitit” în funcție, pe bani mulți, pe un individ anti-Timișoara

Cum a putut Robu să-l angajeze pe bani prea mulți, culmea, și la Timișoara, pe un personaj cu discurs anti-bănățean și anti-european?

Timișoara a fost și rămâne un pol al libertății, scânteia Revoluției din decembrie 1989, iar apariția acestui PRM-ist reșapat, cu discurs de secol XIX în poate cel mai multicultural oraș al României, este blasfemie fără seamăn.

Iată ce limbaj folosește el față de cei care l-au votat primar al Timișoarei în locul lui Robu pe un tânăr de origine germană, care a candidat pe listele USR:

”Niște papagali frustrați, iubitori de LGBT (…)  izolații de ieri sunt USR-iștii de azi, papagali în fapt, ascunși după tastatură. Încă o dată zic, nu sunteți născuți să conduceți. Geppetto sunt serviciile,  Pinochio e Fritz și voi ceilalți, care ați coborât din ceruri, de fapt niște papagali, negativiști, care erați de râsul străzii și v-ați trezit cu oarece putere, tot papagali frustrați rămâneți..”, scrie acest personaj infect, potrivit pressalert.ro.

Dominic Fritz

Dominic Fritz este alesul timișorenilor și nimeni nu are dreptul să batjocorească opțiunea alegătorilor.

Indiferent câte probleme are România și ce patimi interne ar exista între partidele vechi și noi, această țară mult-încercată a fost și va rămâne un model de toleranță.

Alegerea lui Klaus Iohannis președinte este dovada supremă că România nu pune preț pe diferențele etnice sau de altă natură, ci alege pentru binele public doar cu gândul la valoarea omului.

Acesta este bunul cel mai de preț, pe care România nu l-a pierdut!

Pasiunile politice demente sau ura nu au de-a face cu spiritul Timișoarei, al Sibiului, Clujului și al atâtor alte locuri deschise către lume. Bestiile roșii nu au ce căuta în peisajul unei națiuni care nu și-a pierdut busola libertății.

Dominic Fritz, dă-l afară repede pe acest individ!

VEZI ŞI:

Cosmin Prelipceanu, text excepțional despre ”post-adevărul” pandemiei: ”Se înlocuiește ȘTIU cu CRED”

Out, finul lui Firea cu leafă de 6.000 de euro! Nicușor Dan intră în pâine și taie în carne vie la București

CRIMĂ politică: PSD de folosește de pandemie pentru mai multe voturi. Rafila și Cercel, agenți COVID?

3 comments

Leave a reply