sâmbătă, ianuarie 29

Fritz a venit la Primăria Timișoarei cu bicicleta! Ce va face cu șoferul Vasile?

0
885

La această oră, la Sala Capitol, are loc ceremonia de învestire în funcţie a noului primar al Timişoarei, Dominic Fritz. Aşa cum ne-a obişnuit până acum, Fritz a venit şi la acest eveniment cu bicicleta, a scris publicația DeBanat.ro.

”Vineri, 30 octombrie, s-a pus punct oficial celor opt ani de administrație Robu. Intră de acum în pâine noul consiliu local și noul primar. A fost agitație maximă peste drum de Primăria Timișoara, pentru că întreaga ceremonie de învestire s-a desfășurat în sala Filarmonicii Banatul, singura în care putea fi asigurate condițiile de distanțare fizică impuse de pandemie.


Atmosfera a fost interesantă, cu o vizibilă urmă de nostalgie din partea liberalilor și un optimist înfrânat totuși din partea USR-iștilor. Nicolae Robu a venit de această dată la timp, alături de Vasile Paraschiv, și s-a așezat singur în al patrulea rând din fața scenei. A stat acolo pe toată durata ceremoniei, până când i-a predat succesorului său însemnele orașului”, au relatat și jurnaliștii de la stiridetimisoara.ro.

Noul primar al Timișoarei a fost marea revelație a ultimelor alegeri locale, reușind să-l învingă pe Nicolae Robu, vechiul primar liberal.

Afară cu antisemitul lui Robu ajuns șef la Piețe!

Plecarea lui Robu a scos la iveală lucruri și personaje incredibile cum este și cazul șefului de la Piețe, care și-a dat arama extremistă pe față într-o postare cutremurătoare.

„Am obosit de Iohannis, urăsc trădătorii, importatorii de spioni. Îmi este dor de traci. Ne-am falsificat și manualele de istorie, în cărți i-am bătut pe toți! Real, i-am trădat pe toți și am plătit tribut.

Vrem șomeri, îi avem și pe ăia. I-ați votat, voi ăia frustrați din spatele calculatorului, pe care noi băieții îi mai paletam. Ei erau doar masă de manevră… Iohanis, Orban etc, ca și acum. (…) Râde țara de noi. Am cedat Timișoara unor personaje virulente, pe care obișnuiam să îi batem în școală și cărora le furam mâncarea, lucru normal înainte de 89…

De ce toți candidații și așa zis învingători au nume de evrei? Păcat că în SRI există Diviziunea A, apărarea Constituției… Unde sunteți colegii mei, să apărăm Constituția. Unde sunt Bănățenii demni?  Au ajuns să ne conducă homosexualii? Va place? Ar trebui să se desființeze SRI! Au învins serviciile secrete externe…”, a scris pe Facebook Ioan Nasleu, preopinentul groazei de la Timișoara, supărat că justiția l-a validat definitiv ca primar pe Dominic Fritz.

Relația cu PNL, vitală pentru o majoritate fără PSD

Dominic Fritz (centru), ”strivit” între Cristian Moș (stânga) și Cătălin Drulă. Declarațiile copilărești ale acestor doi lideri USR din Banat riscă să blocheze proiectele noului primar al Timișoarei

Fritz trebuie să-l dea urgent afară pe acest individ antisemit, care nu are nicio legătură cu spiritul Timișoarei.

Apoi, trebuie să rezolve problema majorității din Consiliul Local, după scandalul provocat de ”miticul” Cătălin Drulă, care a cerut în numele USR eliminarea lui Ludovic Orban din fruntea viitorului Guvern.

Cristian Moș, un alt lider USR local, i-a complicat și mai mult viața noului primar, punând gaz pe foc în relația cu liberalii.

Consecința a fost ruptura USR-PNL la Timișoara, care dacă nu va fi reparată îl va arunca pe Dominic Fritz în brațele PSD – singurul partid cu care USR mai poate face majoritate în Consiliu, în afară de PNL.

VEZI ŞI:

Fritz, afară cu bestia lui Robu! Șeful Piețelor din Timișoara, atac antisemit la noul primar și la Klaus Iohannis

Cosmin Prelipceanu, text excepțional despre ”post-adevărul” pandemiei: ”Se înlocuiește ȘTIU cu CRED”

Out, finul lui Firea cu leafă de 6.000 de euro! Nicușor Dan intră în pâine și taie în carne vie la București

CRIMĂ politică: PSD de folosește de pandemie pentru mai multe voturi. Rafila și Cercel, agenți COVID?

Leave a reply